Hlavní obsah

Soutěžící dnes Spartě věří

Pražská Sparta se možná topí v problémech, dnes ale porazí Mladou Boleslav a dostane se do čela Gambrinus ligy. Takto to alespoň vidí stovky účastníků soutěže na Eurotip.cz, kteří si na letenské vsadili.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž na Eurotip.cz

Článek

O víkendu došlo v nejvyšší soutěži k málo vídané věci: všechny tři nejlepší týmy prohrály a daly tak Spartě šanci se bodově dotáhnout na čelo tabulky. Otázkou ale je, jestli to hráči trenéra Bílka využijí. Incident v Teplicích je zřejmě poznamenal víc, než si mysleli; Řepka s Abrahamem nesmějí hrát kvůli trestům a potom přišel nezáživný zápas s Odense v Poháru UEFA, který skončil 0:0. Mladá Boleslav ale zatím příliš nezáří a nic by se na tom podle většiny soutěžících nemělo změnit ani dnes. 426 si jich totiž vsadilo jedničku s kursem 1.40, zatímco v to, že si hosté odvezou alespoň bod, věří 98 lidí.

Ještě daleko jistějím zápasem je ale v očích sázkařů dnešní dohrávka belgické ligy Standard Lutych - Westerlo. Lutych sice minulý týden v Poháru UEFA dostal nařezáno na půdě Zenitu Petrohrad, v domácí soutěži ale kraluje: v šesti zápasech nastřílel už 19 branek a už před dnešním zápasem má bod náskoku před druhým Anderlechtem. Dnes ho čeká tým Westerlo, který se letos venku zmohl jen na tři body na hřišti slabého Molenbeeku a který v Lutychu bodoval naposledy v roce 2002. Bookmakeři vypsali na domácí favority kurs 1.35, který si nechtělo nechat ujít 556 soutěžících. Sázku na remízu riskli dva sázkaři a vítězství hostů v lákavém kursu 8.00 dokonce jen jediný.

Další tutovkou je podle všeho utkání mistrovství Evropy v basketbalu žen Španělsko - Bělorusko. Trojnásobné bronzové medailistky ze Španělska odehrály povedenou přípravu, kterou zakončily drtivým vítězstvím nad Čínou 83-59. Ani Bělorusky si v posledních týdnech nevedly špatně, na Španělsko by ale podle bookmakerů i sázkařů neměly stačit. Ti první na favoritky vypsali kurs 1.17, který neodradil 391 soutěžících, zatímco Běloruskám nevěří ani jeden.

Dalším jasným zápasem by podle rozložení sázek měl být duel dánské nejvyšší soutěže Odense - Viborg. Odense sice na svém stadionu ještě neprohrálo, tři z jeho čtyř domácích zápasů ale skončilo remízou a tyto bodové ztráty klub posunuly v tabulce až na sedmé místo. Dnes Odense přivítá neoblíbeného soupeře. Viborg tam letos na jaře dokázal uspět v lize i v poháru, jenže v nové sezoně se mu venku vůbec nedaří - ve čtyřech utkáních vstřelil jedinou branku a s bilancí 0-0-4 a skóre 1-10 je zatím nejhorším týmem na hřištích soupeřů. Podle 313 lidí, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.57, by jím měl zůstat i po dnešku. 83 lidí jistilo výhru Odense remízou a jen třináct soutěžících věří v bodový úspěch hostů.

Pětici nejtipovanějších utkání dneška uzavírá další duel mistrovství Evropy v basketbalu žen Francie - Řecko. Francouzky, které mají v týmu několik hráček ošlehaných bitvami z Euroligy, jsou podle bookmakerů - podobně jako Španělky proti Bělorusku - jasnými favoritkami, na které je možné si vsadit v kursu 1.15. 381 soutěžících si ho přidalo na tiket, jediný člověk vsadil na náhodu a věří v remízu a výhru Řecka netipuje vůbec nikdo.

Reklama