Hlavní obsah

Poradí si CSKA s FK Moskva?

I dnes se hraje nejvyšší ruská fotbalová soutěž. Na programu jsou zbývající čtyři duely 14. kola. Jistě zajímavou zápletku slibuje souboj sedmého CSKA s dalším týmem z hlavního města, FK.

Článek

Loni třetí celek ruské Premier Ligy podává v posledních týdnech vcelku nevyrovnané výkony, ale i tak dělí CSKA od čtvrtého Spartaku jediný bod. Navíc mají svěřenci trenéra Gazaaeva zápas k dobru. Hned první duel po Euru armádnímu týmu nevyšel a už bez útočníka Joa prohrál s Dinamem Moskva 0:2. V dalším derby proti Spartaku bylo všechno jinak. Výborně zahrál Brazilec Vagner Love, který v prvním poločase stihl vstřelit hattrick, čímž pomohl svému klubu k drtivému vítězství 5:1. 24letý útočník potvrdil skvělou fazonu i naposled a dal zapomenout na své nedávné přeřazení do rezervního týmu. Proti Permu otevřel v 25. minutě střeleckou listinu, ale ani dva zásahy srbského záložníka Miloše Krašiče výhru nepřinesly a CSKA tak remizovalo 3:3.

Hosté mají po třinácti odehraných utkáních na svém kontě pouze dvě výhry. Logicky z toho vyplývá ne příliš dobré umístění, v případě FK je to třináctá příčka. Ještě před přestávkou zdolalo FK Jaroslavl, když jedinou branku vstřelil argentinský útočník Maxi Lopez. I když se svěřenci trenéra Blokhina nacházejí až v druhé polovině tabulky, v posledních čtyřech utkáních nepoznali hořkost porážky. Proti Samaře odpověděl na Jarošíkovu branku znovu bývalý hráč Barcelony či Mallorcy Lopez, který stanovil konečné skóre 1:1. V utkáních proti Saturnu Moskva i Těreku Groznyj diváci branku neviděli.

Na vítězství domácího CSKA vypsali bookmakeři bwinu kurs 1.60. Na výhru FK Moskva si můžete vsadit v poměrně vysokém kursu 5.50. Na remízu je kurs 3.30.

Reklama