Hlavní obsah

Duel expertů: 66. kolo

Plný zásah si před týdnem připsal v Duelu expertů Volnasek, který si tak znovu vylepšil svá plusová čísla. Po jednokolové pauze se mu tento víkend znovu postaví Eurotiper, který se se svým soupeřem dokonce shodl v jednom tipu. Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 65. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Lustenau - VocklabruckIFK Goteborg - GefleHonka Espoo - Mariehamn1111.541.421.6710/1010/1010/102:13:02:0okokok
Celkem vsazeno: 1718Celkem výhra: 1796.65Úspěšnost: 104.6%
eurotiper - 64. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
volno-----
Celkem vsazeno: 1349Celkem výhra: 1290.49Úspěšnost: 95.7%

66. kolo

volnasek
LASK Linz - KarntenTip: 1Kurs: 1.70Vklad: 9/10Zajímavé utkání přinese 4. kolo nejvyšší rakouské ligy, v němž ambiciózní celek z Linzu přivítá mužstvo Austrii Karnten. Domácí, kteří loni po vstupu mezi elitu obsadili pěkné 6. místo, jsou podle mě v tomto utkání favoritem. Zatím jsou na 3. příčce tabulky a letos mají jistě vyšší ambice než v loňské sezóně, proto musí sbírat body hlavně doma, což se jim v minulém kole nepovedlo (prohra 0:1 s Austrii Vídeň). Zato již 2x vyhráli venku a nepříznivou domácí bilanci budou chtít napravit právě v tomto duelu. Na zatím slabě hrající hosty, kteří s pouhým bodem sídlí na 8. místě, doma zahrát umí (loni vyhráli 1:0 a 4:0), a tak věřím, že v duchu této tradice svého soupeře opět porazí.
Německo - ItálieTip: 0Kurs: 2.70Vklad: 9/10ME ve fotbale hráčů do 19 let přinese o víkendu vyvrcholení v podobě finálového zápasu mezi celky Německa a Itálie. Účast Německa se ve finále dala očekávat, i když jim v cestě stála naše 19, která po nešťastném závěru v prodloužení právě s tímto soupeřem prohrála 1:2 a obsadila tak bronzovou příčku. Itálie si po výhře 1:0 nad Maďarskem také zajistila finálovou účast, čemuž jsem já osobně věřil a což se i všeobecně očekávalo. Finále mladých nadějí tedy přinese dozajisté pěkný souboj Německa, které bylo před ME nejvíc favorizováno na titul, a Itálie, která bude chtít svého soupeře tohoto předurčeného postu zbavit a získat titul pro sebe. Proto očekávám, že se v tomto tvrdém a nelítostném souboji nerozhodne v normální hrací době a že dojde k penaltovém rozstřelu. A tam už to bude loterie.
Akranes - HafnarfjordurTip: 2Kurs: 1.55Vklad: 9/10Ve 13. kole nejvyšší islandské ligy zavítá celek Hafnarfjordur, jeden z aspirantů na zisk titulu, na půdu mužstva Akranes. Domácím se letos nějak nedaří. V lize jsou zatím na sestupové 11. příčce a je také téměř jisté, že vypadnou v 1. předkole Poháru UEFA s finským celkem Honka Espoo, na jehož půdě prohráli v prvním zápase 0:3. V domácí lize naplno nebodovali již šest kol a nevěřím, že by právě v duelu s Hafnarfjordurem tuto bilanci změnili. Hosté jsou podle mě favoritem, i když letos svými střídavými výkony a výsledky zaostávají za očekáváním. Na půdě Akranesu však za poslední dvě sezóny neprohráli a i nyní si odvezou plný bodový zisk.
Eurotiper
Valekeakoski Haka - Vaasa VPSTip: 1Kurs: 1.75Vklad: 8/10Ve 14. kole finské ligy na sebe narazí dva týmy ze středu tabulky. Momentálně šestá Haka Valkeakoski přivítá o tři příčky horší Vaasa VPS. Domácím se poslední dobou daří, ze čtyř zápasů získali deset bodů hlavně díky sérii zápasů hraných doma, kde jsou velmi silní. Na Vaasa navíc umí zahrát a při současné formě by ho měli znovu zdolat.
Halmstad - TrelleborgTip: 1Kurs: 1.80Vklad: 8/10Ve švédské lize je o víkendu na programu 16. kolo. Halmstad, kterému patří 9. místo, v něm hostí jedenáctý Trelleborg. Když se podíváme na vzájemnou bilanci z posledních let, tak v z osmi duelů sedmkrát vyhrál Halmstad a jen jednou se - na hřišti Trelleborgu - zrodila remíza. V této sezoně už Halmstad zvítězil venku 2:1 a výhru očekávám i na domácím trávníku.
LASK Linz - KarntenTip: 1Kurs: 1.60Vklad: 8/10LASK Linz vstoupil do nového ročníku rakouské ligy tou správnou nohou: hned v prvních dvou zápasech zaznamenal vítězství venku proti Kapfenbergu a Altachu. Potom přišla prohra 0:1 s Austrií Vídeň, a tak si musí v Linze na první domácí vítězství ještě počkat. Přijít by mělo právě proti outsiderovi z Korutanska. Hosté mají na úvod velmi těžký los a čeká je už třetí zápas venku v řadě. V těch prvních dvou získali jediný bod a v Linzi si tuto bilanci jen těžko vylepší.

Reklama