Hlavní obsah

Zastaví Slavia rozjeté Pardubice?

V úterý nechybí na programu další extraligové kolo, které má zajímavý šlágr. Do O2 Arény totiž míří Pardubice, které proti domácí Slavii poženou kupředu tradičně výborní fanoušci. Sešívaní kontrují heslem - vytroubíme soupeře. Každý kdo přijde s trumpetou, dostane lístek na další domácí zápas zdarma.

Článek

Po předražené Lize mistrů zajímavý tah od vedení slávistického klubu, které se tak snaží do ochozů přivítat více diváků než doposud. Návštěvnost totiž Slavia nemá letos bůhví jakou, jelikož si cestu do O2 Arény najde v průměru pouze 4859 diváků. Do Pardubic chodí hned o tři tisícovky více a i z toho důvodu se dnes očekává na slávistické poměry nadprůměrná návštěvnost.

Diváci si navíc jistě přijdou na své, jelikož oba týmy patří momentálně ke špičce extraligy a velmi dobře si vedou především střelecky. „Dá se čekat opravdu výborný hokej, protože Pardubice mají vynikající formu. Mají odehráno o zápas méně, a pokud by ho zvládly, tak mají jen o tři body méně než my. Musíme si dát pozor na jejich výborně hrané přesilovky,“ říká před zápasem asistent trenéra Jiří Kalous. Slávisté jsou komplet, otazník visí pouze nad startem obránce Nováka.

Pardubice sice odstartovaly sezonu špatně, ale po pár kolech se rapidně zvedly a to především díky vynikající střelecké produktivitě. Za poslední čtyři kola dokonce nasázely soupeřům hned 23 branek a je tedy jasné, na co si dnes musí dát Slávisté největší pozor. „S obhájcem to nebude lehké, ale nejedeme se jen tak lehce vzdát,“ řekl jasně asistent trenéra Jiří Seidl. U hostů je dnes nejistý start nachlazeného Tvrdíka a také Somíka, který má drobné šrámy.

Utkání má favorita - na Slavii si můžete vsadit u společnosti bwin s kursem 1.70. Kurs na remízu má hodnotu 4.25 a na vítězství Pardubic vypsali experti bwin kurs 3.85.

Reklama