Hlavní obsah

Duel expertů: 90. kolo

Další trefená remíza, další vylepšení celkové úspěšnosti. Tak by se dalo ve zkratce popsat minulé kolo Duelu expertů v podání Volnaska. Tento víkend má znovu přichystané dvě remízy, bude s nimi úspěšný? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 89. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Falkirk - KilmarnockFC Dundee - DunfermlineStranraer - Ayr0023.103.201.638/107/109/101:11:0odloženookko-
Celkem vsazeno: 2322Celkem výhra: 2428.63Úspěšnost: 104.6%
eurotiper - 89. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Bilbao - EspanyolMalaga - GijonSt. Mirren - Motherwell1111.851.952.108/106/107/101:11:00:0kookko
Celkem vsazeno: 1889Celkem výhra: 1808.25Úspěšnost: 95.7%

90. kolo

volnasek
Manchester Utd. - ChelseaTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 8/10Šlágrem 21. kola Premier League bude o víkendu zápas třetího Manchesteru United s druhou Chelsea. Tento duel bude zajímavý zejména proto, že domácí ještě v lize nepoznali na vlastní půdě hořkost porážky a hosté zase na cizích hřištích. Oba týmy si budou chtít tuto skvělou bilanci jistě udržet a neprohrát, protože půjde nejen o body, ale i o prestiž. V prvním vzájemném zápase tohoto ročníku byl výsledek smírný 1:1 a já i nyní tedy očekávám spravedlivou dělbu bodů.
Wolverhampton - PrestonTip: 2Kurs: 5.50Vklad: 7/10Z 2. anglické ligy jsem vybral neméně atraktivní utkání. Wolwes, lídr soutěže, přivítá na svém hřišti sedmý Preston. Domácí mají letos vysoké ambice, protože útočí na přímý postup mezi elitu a tomu zřejmě podřídí vše. Určitě budou věřit ve vítězství nad tímto soupeřem, protože jej dokázali porazit i na jeho půdě 3:1. Preston je však podle mě mužstvo, které dokáže favority pořádně potrápit a nejednou to již dokázal. Říká se, že jednou se i mistr tesař utne, tak proč ne právě v tomto duelu? Já hostům docela věřím, že připraví domácímu mužstvu i fanouškům nepříjemnou sprchu.
Mladá Boleslav - K. VaryTip: 0Kurs: 4.10Vklad: 6/10Dnes jsem zařadil do svých tipů a analýz i hokejové utkání z naší extraligy. Mladá Boleslav prokázala jisté zlepšení, kdy dokázala venku vyhrát 2x po sobě - ve Zlíně 3:1 a v Č.Budějovicích 4:2. Tyto výkony jí dají jistě větší sebevědomí i proti celku z Karlových Varů, proti kterým budou chtít potvrdit vzestup výkonů konečně i na vlastním ledě. Hosté hrají v tomto ročníku o poznání hůře než loni a drží si zatím sedmou pozici. Oba vzájemné zápasy těchto celků skončily v této sezóně až po prodloužení, tak proč by nemohlo platit známé pravidlo "Do třetice všeho dobrého"?
Eurotiper
Nancy - Nice Tip: 1 Kurs: 2.25 Vklad: 8/10V prvním letošním kole francouzské ligy na sebe narazí dva týmy ze středu tabulky. Horší pozici má domácí Nancy, které ztrácí na svého soupeře 5 bodů. Hraje ale v lepší formě, vyhrálo poslední dva zápasy, nejdřív doma s nevyzpytatelným nováčkem z Grenoblu 2:0 a v posledním kole dokonce senzačně v Marseille 3:0. Hosté z Nice vybojovali ve čtyřech prosincových kolech jen dva body, což hovoří o poklesu formy. Ve vzájemných duelech těchto dvou mužstev se v předešlých letech ukázalo domácí prostředí být velkou výhodou, kterou by Nancy mělo využít a připsat si třetí vítězství v řadě.
Everton - Hull Tip: 1 Kurs: 1.70Vklad: 7/10V 21. kole anglické ligy přivítá šestý Everton nováčka Hull City, kterému patří osmé místo. Everton nezačal tuto sezonu příliš dobře, navzdory vítězstvím na hřištích soupeřů se mu doma vůbec nedařilo, úvodní tři zápasy před vlastním publikem prohrál. V dalším průběhu už ale prolomil smůlu a potrápil i velké favority, například Manchester nebo Chelsea, kterým vzal po bodu. V posledním kole konečně přišlo první domácí vítězství 3:0 nad Sunderlandem. Další může přidat právě v zápase s nováčkem. Ten naopak začal překvapivě velmi dobře, ale v posledních kolech ztratil formu a neměl by pro Everton být nezdolatelnou překážkou.
Neapol - Catania Tip: 1 Kurs: 1.55 Vklad: 9/10Italská Serie A pokračuje o víkendu po krátké přestávce osmnáctým kolem. V něm pátá Neapol hostí o tři příčky horší Catanii. Oběma týmům se daří a za své postavení v tabulce vděčí hlavně bodům získaným v domácím prostředí. V tomto ohledu mají shodně sedm výher a jednu remízu, což představuje zisk 22 bodů. Neapol ale na rozdíl od Catanie doma ještě neprohrála a body ztratila jen při nešťastné remíze s Cagliari. Catania venku patří mezi nejslabší týmy (bez vítězství a se ziskem pouhých tří bodů) a platit by to mělo i po zápase v Neapoli.

Reklama