Hlavní obsah

Duel expertů: 97. kolo

Pokud rádi sázíte na domácí týmy, pak vám tipy v Duelu expertů na tento víkend určitě "sednou". Volnasek a Eurotiper se šesti jedničkami pokusí navázat na minulé kolo, ve kterém si připsali po dvou uhodnutých zápasech. Budou tentokrát bezchybní? Sledujte Duel expertů!

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 96. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Millwall - BrightonFulham - WBAHuesca - Tenerife1101.501.752.709/108/107/100:12:00:0kookok
Celkem vsazeno: 2487Celkem výhra: 2647.48Úspěšnost: 106.5%
eurotiper - 96. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Utrecht - NijmegenOsasuna - NumanciaPanserriakos - Levadiakos1111.951.802.058/108/109/100:22:01:0kookok
Celkem vsazeno: 2042Celkem výhra: 1946.15Úspěšnost: 95.3%

97. kolo

Volnasek
Ostrava - ŽižkovTip: 1Kurs: 1.44Vklad: 10/10Jarní část naší nejvyšší fotbalové ligy začala minulý týden a Baník ji nezahájil zrovna šťastně. Prohrál v Brně 0:2 a nyní přivítá na svém hřišti Žižkov, který doma zachraňoval bod se Zlínem až v nastaveném čase. V tomto utkání je však Ostrava velkým favoritem a její fanoušci jistě neberou nic jiného než vítězství. I podle mého názoru Baník získá jasně tři body se soupeřem, kterého dokázal vždy v posledních dvou sezónách porazit (dvakrát 3:0 a 2:0). V případě, že by Viktorka přece jen překvapila, byly by to její první body ze hřišť soupeřů v této sezoně! Já osobně však nevěřím, že by se tak stalo právě v Ostravě.
Tilburg - HeraclesTip: 1Kurs: 1.85Vklad: 8/10Zajímavý duel se odehraje ve 25. kole 1. nizozemské fotbalové ligy. Střetnou se totiž mužstva, které shodně nebodovala naplno již šest kol v řadě. Otázkou tedy je, zda konečně v tomto duelu získá někdo z nich tři body. Tilburg, který je zatím na 12. místě tabulky, má před patnáctým Heraclesem náskok dvou bodů a v tomto ročníku mu podlehl na jeho půdě 0:1. I proto domácí budou myslet zřejmě na odvetu a podle mého názoru svému soupeři tuto porážku oplatí. Navíc Tilburg dokázal hosty na svém hřišti v minulých sezónách vždy porazit a věřím, že to dokáže i nyní a připíše si konečně dlouho očekávané tři body.
Auxerre - ToulouseTip: 1Kurs: 2.65Vklad: 7/10Hosté z Toulouse, kteří ve 26. kole 1. francouzské fotbalové ligy zavítají na horkou půdu Auxerre, mají skvělou formu. Patří jim zatím 4. příčka, která zajišťuje místo v Poháru UEFA, ale oni by jistě rádi alespoň o stupínek výše, do LM. Jejich formu (šest kol bez prohry) o víkendu prověří desáté mužstvo ligy AJ Auxerre, které v posledních třech kolech potvrdilo také vzestupní výkony třemi výhrami za sebou. Vzájemná bilance těchto soupeřů mluví o tom, že každý z nich byl vždy na vlastním hřišti naplno úspěšný. Pokud tedy budu věřit vzestupu formy Auxerre a tradici, tak podle mého názoru tři body by měly zůstat domácím.
Eurotiper
Malaga - HuelvaTip: 1Kurs: 1.75Vklad:  7/10V 25. kole španělské Primera division hostí aktuálně šestá Malaga 15. Huelvu. Malaze se v této sezoně doma daří a to je hlavním důvodem jejího výborného postavení v tabulce. Z 12 zápasů prohrála jen jednou, hned v úvodu sezony s Valencií a pak ještě s Barcelonou. Huelva se po světejších chvilkách na přelomu roku znovu dostává do starých kolejí a momentálně nevyhrála už čtyři zápasy v řadě. První vzájemný duel na půdě Huelvy skončil nečekaně vysokým vítězstvím hostující Malagy v poměru 4:0. Malaga by měla doma potvrdit roli favorita a získat důležité tři body v boji o pohárovou Evropu.
Ankaragucu - HacettepeTip: 1Kurs: 1.85Vklad:  7/10Duel 22. kola turecké ligy mezi 15. Angaragucu a o tři příčky horším Hacettepe můžeme klidně nazvat bojem o záchranu. Oba týmy dělí sedm bodů, zatímco hostům patří poslední místo, domácí jsou jen o skóre nad pásmem sestupu. Ankaragucu čekalo na první domácí vítězství až do předposledního kola, kdy zdolalo Gaziantepspor. V dalším kole si přivezlo vítězství i z venku a vítěznou sérii bude chtít natáhnout i proti Hacettepe. Tomu se v posledním kole sice podařilo připsat si třetí domácí vítězství, ale venku je velmi slabé jen s třemi body za tři remízy a skóre 4:25.
Korutansko - MattersburgTip: 1Kurs: 2.05Vklad:  7/10Ve druhém jarním kole přivítá Austria Karnten Mattersburg. Zatímco domácím patří pokojný střed tabulky, hosté se zřejmě nevyhnou boji o záchranu, před posledním Altachem mají náskok jediného bodu. Austria Karnten odehrála poslední 4 zápasy na hrištích soupeřů, v nich dvakrát vyhrála a dvakrát prohrála. Na druhé straně hosté naposledy zvítězili ještě v srpnu minulého roku, od té doby získali v 16 zápasech jen pět bodů. Navíc venku se jim vůbec nedaří, a tak by pro doma silnou Austrii neměli být vážnou překážkou.

Reklama