Hlavní obsah

SÁZEJTE LIVE: Nejdřív Praha, poté německý Ahlen!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku!

Článek

Dnes se opět adrenalin rozproudí v žilách na plné obrátky při dvou různých sportech! Nejdříve zavítáme okolo páté hodiny do pražské areny hokejistů Slavie Praha, která přivítá na svém ledě v pátém semifinálovém utkání české extraligy hráče Plzně. Slávisté se v případě dnešního vítězství již mohou radovat z postupu do finále, jelikož v současné době vedou už 3:1 na zápasy. Kapitán Plzně a manažer v jedné osobě Martin Straka tvrdí, že jeho tým udělá vše proto, aby se série ještě minimálně jednou vrátila do Plzně! Splní se Strakovy věty? Buďte při tom i vy! Utkání začíná v 17 hodin a přímý přenos můžete sledovat na ČT2.

Večer se pak z Prahy přesunume na německý trávník! V Ahlenu dnes totiž hostí německá jednadvacítka v přátelském utkání stejně staré hráče Nizozemska. Oba týmy spolu mají odehraná již dvě přátelská utkání před třemi lety a obě skončila nerozhodně 2:2. Bude se dnes historie znovu opakovat? Utkání začíná ve 20:30, přímý přenos můžete sledovat na stanici DSF!

Aktuální kurzy na live sázky najdete na stránkách Tipsportu.

Reklama