Hlavní obsah

Milionová story

Příběh jako vystřižený z filmového scénáře prožil pětatřicetiletý sázkař z Prahy. Vsadil si u Tipsportu a vyhrál milion korun. Životní akovku si doma připravil za pouhých pět minut. Pak si ale zabouchl dveře bytu, zůstal bez klíčů a tiket málem nevsadil. Jednu z hlavních rolí v komedii se šťastným koncem sehrála půvabná blondýnka Victoria Azarenková.

Foto: Martin Svoboda, CO

Miliónový tiket

Článek

Svůj vklad jste přetavil v 1 001 592 korun. Je to vaše životní trefa? Jasně a mohla být ještě větší! Původně jsem totiž chtěl vsadit čtyři tisíce korun, ale pak jsem cuknul. Škoda. I tak jsem ale spokojený. Při sázení se mi docela daří, na jednom tiketu už jsem měl výhru šest set tisíc korun, na dalším tři sta tisíc korun. Bylo toho více. Hodně se zaměřuju na tenisové grandslamy, na nich už jsem vydělal dost peněz. To jsou pro mě žně.

Tenis jste nevynechal ani v milionové akovce a nejvyšší kursy posbíral na turnaji v Miami. Sázka na finálové vítězství Victorie Azarenkové nad Serenou Williamsovou byla docela riskantní… Serena je světovou jedničkou, takže je jasné, že byla favoritkou. Já ale Azarenkovou sleduju dlouhodobě, a tak vím, jaký talent se v ní skrývá. Má to srovnané v hlavě, myslím, že se jednou dostane až na vrchol. Před pár lety tahle sympatická Běloruska hrála v Praze na Štvanici. Seděl jsem v hledišti, při jedné pauze se střetly naše pohledy a ona se na mě mile usmála. To se mi moc líbilo a od té doby jí fandím.

Stejný kurs 2,62:1 jste trefil i při výhře Novaka Djokoviče nad Rogerem Federerem… To byl z mého pohledu větší risk. Djokovič mi zkazil tiket, když v Miami ve čtvrtfinále  porazil Tsongu. Hrál opravdu skvěle, tak jsem tentokrát vsadil na něj a on mi to vrátil (smích). Ukazuje se, že někdejší suverenita Federera se už asi nevrátí. Pořád je dobrý, ale dá se porazit.

Jak dlouho jste svůj tiket připravoval? Pět minut. Někdy se dají vydělat peníze docela rychle (smích). Tak jednoduché to ale nebylo, málem jsem si totiž vůbec nevsadil. Pospíchal jsem za malými fotbalisty, které trénuji. Přitom jsem si zabouchl dveře bytu a klíče samozřejmě zůstaly uvnitř. Neměla je u sebe ani manželka, která mě doprovázela. Než se problém podařilo vyřešit, nějaký čas to trvalo. Sám už bych zajít do pobočky Tipsportu nestihl. Jenže mi bylo líto nevsadit si, docela jsem si totiž věřil, a tak jsem požádal manželku. Naštěstí nebyla proti a teď toho určitě nelituje (smích).

Reklama