Hlavní obsah

Live sázky: Hamburk vs. Brémy, seriál začíná!

Hamburger SV a Werder Brémy. Nastudujte si dvojici nesmiřitelných rivalů ze severu Německa, ať jste dobře připraveni na kursové sázení. Během devatenácti následujících dnů se tyto týmy utkají hned čtyřikrát. Dnes je čeká semifinále národního poháru, 30. dubna se střetnou v prvním zápase semifinále Poháru UEFA, 7. května v odvetě Poháru UEFA a 10. května změří síly v bundeslize.

Článek

Bookmakeři Tipsportu dnes očekávají vyrovnaný zápas, více šancí na úspěch však dávají domácímu Hamburku (2,4 – 1,33 – 3 – 1,44 – 2,77). Oba týmy před dnešním soubojem trénovaly penalty, rozhodnout může rozstřel. Na postup HSV sázejte v kursu 1,7:1, pro triumf Werderu je k dispozici kurs 1,9:1.

Pro Brémy, kterým se v elitní německé soutěži nedaří, je DFB Pokal jedinou možností, jak se dostat do evropských pohárů. Čtyřnásobný mistr Německa triumfoval v domácím poháru naposledy v roce 2004, ve stejném roce slavil i svůj poslední titul. Hamburk stále bojuje na třech frontách. Má šanci vybojovat titul, na který čeká dlouhých dvaadvacet let. Potěžkat trofej může i v Poháru UEFA a německé pohárové soutěži.

Úspěšnější celek se utká v berlínském finále německého poháru s Bayerem Leverkusen, který si v prodloužení prvního semifinále poradil s druholigovým Mainzem.

Měření Hamburku s Brémami začne ve 20:30 hodin, přímým přenosem ho odvysílá program ZDF. Lovci kursů mohou změřit síly s bookmakery při Live sázkách bez manipulačního poplatku. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění!

Reklama