Hlavní obsah

Live sázky: Dvě semifinále Poháru UEFA!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku!

Článek

Do semifinále směřuje i druhá nejprestižnější evropská klubová soutěž Pohár UEFA. Mezi posledními čtyřmi týmy zůstaly už pouze kluby ze dvou zemí. V prvním semifinále budeme mít možnost sledovat ukrajinský souboj mezi Šachtarem Doněck a Dynamem Kyjev. Pro oba týmy je už velkým úspěchem postup mezi poslední čtyřku, ale zároveň by oba soupeři chtěli na samotný vrchol. Bookmakeři v dnešním zápase věří více domácímu Kyjevu (1,95:1), na výhru hostů s Tomášem Hübschmanem v sestavě můžete sázet při kursu 3,63:1.

SÁZEJTE LIVE!

Druhé semifinálové klání přinese pro změnu ryze německý souboj mezi Brémami a Hamburkem. Oba týmy se velmi dobře znají nejen z bundesligy, ale i z německého poháru, kde se potkaly předposlední týden v dubnu také v semifinále a Brémy nakonec postoupily po penaltovém rozstřelu. Dnes jsou Brémy domácím týmem a pro bookmakery Tipsportu mírný favorit (1,95 – 1,20 – 3,10 – 1,68 – 3,63).

Reklama