Hlavní obsah

Live sázky: Nechte naplno vyniknout svůj instinkt!

První pracovní den v týdnu je znovu vyšperkován několika Live sázkami. Mimo dohrávky v české lize se však hrají i některé jiné soutěže a díky live sázkám a jejich schopnosti vtáhnout sázkaře do hry můžete být znovu u toho!

Článek

Ve čtvrt na devět večer si pomalu sedněte ke svým počítačům, jelikož nás čeká dohrávka druhé bundesligy mezi Duisburgem a Fürthem. Domácí hrají v letošní sezoně v klidném prostředku, kdežto hostující Fürth má stále ještě šanci bojovat o postup. V případě, že se mu dneska podaří zvítězit, dotáhne se bodově na druhou Mohuč. První utkání dnešní sezony se proměnilo ve velkou přestřelku, ve které byl úspěšnější domácí Fürth (4:3).

SÁZEJTE LIVE!Přesně ve chvíli, kdy začne v Německu poločasová přestávka, v Anglii se rozehraje dohrávka 35. kola Premier League. V ní Aston Villa přivítá na domácím hřišti nováčka soutěže Hull City. Ten na začátku sezony překvapil svými výsledky celou Anglii, nicméně postupem času se propadal tabulkou a nyní se strachuje o záchranu. Aston Villa se naopak přetahuje s Evertonem o pátou a šestou příčku, obě příčky totiž znamenají boj o evropské poháry.

Reklama