Hlavní obsah

Přistřihnou Dodgers andělům křídla?

Stále více tipérů vkládá do svých tiketů zápasy Major League Baseball. Proč právě „americká klasika“ získává příznivce v srdci Evropy? V baseballu neexistuje remíza, což je velká výhoda pro sázkaře. Hraje se každý den a návratnost vkladů je rychlá skoro stejně jako odpálený míček.

Článek

Velkou porci baseballu si můžete dopřát i dnes. Hitem v Kalifornii je derby mezi Los Angeles Dodgers a anaheimským týmem Los Angeles Angels. Zatímco Dodgers vedou západní divizi v Národní lize, „andělé“ jsou druzí v západní divizi Americké ligy. Pokud si myslíte, že vyhrají Dodgers, pošlete do hry kurs 1,77:1. Při triumfu Angels můžete znásobit svůj vklad kursem 1,93:1.

Dodgers mají za sebou šňůru čtyř vítězných zápasů, po výhře na Floridě dokázali doma třikrát po sobě zdolat New York Mets. Angels nastoupili ke čtyřem utkáním v Seattlu a tři souboje na půdě Mariners dokázali vyhrát. V šesti z posledních deseti kalifornských derby triumfovali „okřídlení svatoušci“ z Anaheimu.

Výzvou jsou sázky na součet výsledku. Jestliže tušíte, že padne nejvíce osm bodů, vsaďte si v kursu 1,8:1. Na deset a více bodů lze sázet s kursem 2,15:1. Kurs 9:1 Tipsport nasadil k možnosti, že hráči obou týmů vybojují dohromady přesně devět bodů. Poslední dva vzájemné střety skončily nejtěsnějším výsledkem 1:0. Nejprve vyhráli Dodgers, o den později Angels soupeři stejným poměrem porážku vrátili.

Reklama