Hlavní obsah

Euro U21: Závěrečné zápasy ve skupině B!

Na evropském šampionátu do jednadvaceti let se dnes odehrají závěrečné zápasy ve skupině B. Obě utkání začínají ve 20:45, proti sobě se postaví výběr Anglie s Německem a Španělsko si to rozdá s outsidery skupiny z Finska.

Článek

Kdo tedy nakonec ve skupině B zvítězí? O první místo si to v přímém souboji rozdají vedoucí Anglie se šesti body po dvou odehraných zápasech a druhé Německo, které si zatím připsalo jednu výhru a jednu remízu. Podle bookmakerů Tipsportu bude tento zápas naprosto vyrovnaný, na Anglii si můžete vsadit s kursem 3,3:1, stejný kurs na vás čeká v případě, že si vsadíte na Německo. Pokud věříte, že utkání skončí nerozhodně, neváhejte si vsadit při kursu 1,95:1.

SÁZEJTE LIVE!

Teoretickou šanci na postup má i třetí Španělsko, které zatím spíše svými vystoupeními na turnaji zklamalo. Pokud by chtěli Španělé postoupit, museli by dnes porazit Finy a zároveň čekat na porážku Německa. Navíc by pak rozhodovalo skóre, které by si proti Finům museli výrazně vylepšit, jelikož s Německem hráli nerozhodně 0:0 a nyní mají nelichotivé skóre 0:2. Kursoví experti dnes Španěly jednoznačně favorizují (1,30 – 1,03 – 5,00 – 2,93 – 7,10).

Reklama