Hlavní obsah

Sázkař přišel o 30 milionů!

Praha, 14. července 2009

Třicet milionů korun!? Takovou výhru měl na dosah před nedávnem klient sázkové kanceláře Tipsport. „Ano, mohu potvrdit, že jeden z našich sázkařů měl na šesti téměř totožných tiketech rozehrány sázky na výhru celkem 30 milionů korun,“ řekl mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek, přičemž dodává, že k milionům chyběl sázkaři z Prahy opravdu jen krůček. Tikety vsazené za částky kolem 200 korun obsahovaly 19 příležitostí.

Foto: Jan Vítek, CO

Vítězné tikety

Článek

Sázkař jich s neskutečnou přesností 18 tipoval správně. Krom běžných soutěžních zápasů tiket obsahoval  i správně tipnuté dlouhodobé sázky na vítěze fotbalových lig ve Francii - Bordeaux, Anglii – Manchester Utd., na vítěze MS v hokeji - Rusko nebo na vítěze poháru UEFA - Doněck.

Pak už zbývalo jediné, aby Detroit uspěl v sedmém zápase finále NHL proti Pittsburghu Penguins. Na celkové vítězství Detroitu v kursu 4,1:1 sázkař totiž vsadil. „Jelikož se hrál sedmý zápas série v Detroitu, už jsme se pomalu smiřovali s tím, že budeme vyplácet nejvyšší výhru v historii kursového sázení v Česku,“ přiznává Lubomír Ježek.  Jenže „tučnáci“ ve strhujícím finále zdolali Detroit 2:1, sérii vyhráli 4:3, a nevědomky tak připravili sázkaře Tipsportu o 30 milionů.

Neuvěřitelné na celé situaci je i to, že jde o stejného člověka, který vloni bral u Tipsportu dosud nejvyšší výhru v historii - 20 milionů korun. „Jelikož nás „penguíni“ za oceánem uchránili od výplaty tak obrovské sumy, rozhodli jsme se podpořit  jejich populaci v České republice a to v zoologických zahradách v Plzni a Zlíně - Lešné,“ přidává rozuzlení Lubomír Ježek. Každé z obou ZOO přispěje Tipsport na chov tučňáků 30 tisíci korunami.

Reklama