Hlavní obsah

Ukončí Liberec střešovickou neporazitelnost?

Skvěle rozjetý ročník florbalové extraligy zatím mají hráči Tatranu Střešovice, kteří v této sezoně ještě neprohráli. Dvakrát sice dospělo jejich utkání do prodloužení, nicméně v něm byl vždy střešovický Tatran úspěšnější. Ani Liberec si však nevede úplně zle, naposledy dokázal vyhrát 9:7 na palubovce Ostravy.

Článek

Tři vítězná utkání v řadě mají na svém kontě florbalisté Liberce, kteří postupně v posledních týdnech dokázali porazit Znojmo, Pardubice a Ostravu. V extraligové tabulce je Liberec pátý, po šesti vítězstvích a čtyřech porážkách.

Naopak Tatran Střešovice si v úvodu nového ročníku vedl suverénně, a zvítězil ve všech zápasech. Ve dvou zápasech se Tatran strachoval o vítězství až do prodloužení, ale i duely s Ostravou a Vítkovicemi nakonec dotáhl do vítězného konce.

Florbalisté Tatranu Střešovice jsou po deseti odehraných kolech na prvním místě, dva body na ně ztrácejí Vtíkovice, které sice také ještě neprohrály v základní hrací době, nicméně nezvládly dvakrát prodloužení.

Podle bookmakerů Tipsportu jsou Střešovice v dnešním zápase favoritem (1,32:1), na vítězství domácího Liberce si můžete vsadit s kursem 5:1. Utkání začíná v 19:00.

Reklama