Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalové poháry, formule 1 pokračuje v Belgii

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili závěrečné předkolo evropských pohárů, v němž se o postup do Ligy mistrů ještě hodlá porvat i pražská Sparta. V neděli se v Bělgii jede 13. závod mistrovství světa formule jedna, v plném proudu je fotbalová Gambrinus liga i letní hokejový Tipsport Cup. Úvodním kolem se rozběhnou italská a španělská fotbalová liga.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Martin Jindráček z Ústí nad Labem (vzadu) brzdí Jana Hoška z Teplic.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku Gambrinus ligy mezi Teplicemi a Slavií, v Košicích na Cassovia Cupu se představí hokejisté Vítkovic a Třince. Do druhé německé bundesligy se zapojí Bochum a Mnichov 1860.

V úterý je na programu dohrávka druhého kola druhé fotbalové ligy, béčko Sparty se představí v Sezimově Ústí. Pátým kolem pokračuje hokejový Tipsport Cup. Rozhodne se o prvních postupujících do hlavní fáze fotbalové Ligy mistrů.

Ve středu se o zázrak pokusí fotbalisté Sparty, kteří v úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů prohráli doma s Žilinou 0:2. Na European Trophy se hokejisté Sparty utkají s Mannheimem, v plném proudu je kvalifikace tenisového US Open.

Fotbalová Evropská liga pozná postupující

Ve čtvrtek se basketbalistky v přípravě před MS utkají s Běloruskami, v Monaku budou rozlosovány základní skupiny fotbalové Champions League. V Evropské lize jsou na programu odvety 4. předkola. V New Havenu se hraje tenisový turnaj mužů i žen.

V páteční předehrávce fotbalisté Slavie přivítají Olomouc, ve druhé lize se Jihlava utká se Sokolovem. Ve Zlíně se jede tradiční Barum Rallye, německá bundesliga nabídne souboj Kaiserslauternu s Bayernem Mnichov. V Monaku se o Superpohár utkají Inter Milán a Atlétiko Madrid.

V sobotu si můžete u Tipsportu vsadit na fotbalovou Gambrinus ligu, Příbram změří síly s Hradcem Králové, Teplice zajíždějí do Ostravy. V Premier League se představí hlavní favorité, úvodním kolem se rozběhnou italská a španělská fotbalová liga. V Seville nejlepší světoví cyklisté vyrazí do tradiční Vuelty.

V neděli se v Belgii jede další závod seriálu formule jedna, čtyři zápasy má na programu fotbalová liga. Pražské derby mezi Žižkovem a Duklou přináší druhá liga, fotbalové soutěže pokračují i v Evropě.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama