Hlavní obsah

Slavia jede k odvetě do Palerma

S opatrnou taktikou chtějí jít do dnešního odvetného zápasu proti Slavii fotbalisté Palerma. "Stačí nám výhra 1:0, takže se nevrhneme od začátku do útoku," prohlásil před utkáním záložník domácích Massimo Mutarelli.

Článek

Slavia si před týdnem na Strahově vybudovala slušnou pozici před dnešním druhým utkáním. Dostala sice gól, což v prvním zápase nikdy není příjemné, dva ale sama dala a k postupu jí dnes stačí remíza. Svou jarní formu navíc potvrdila i o víkendu, kde zvítězila na hřišti Jablonce 2:0. V bráně by dnes měl znovu před Kozáčikem dostat šanci Vorel, který před týdnem přesvědčil trenéra Jarolíma. Vorel ale svůj výkon nijak nepřeceňuje: "Doufám, že Palermo bude střílet přímo na mě, jako to dělali v Praze," řekl gólman. Jediným, koho bude Slavia ve svém stém evropském zápase postrádat, by měl být záložník Tomáš Hrdlička.

Trenér domácích Giuseppe Papadopulo doufá, že jeho opatrná strategie bude stačit na to, aby zlikvidovali náskok Slavie. "Musíme být trpěliví, protože máme dost dobrý tým na to, abychom postoupili," tvrdí Mutarelli. Papadopulo, jehož tým si o víkendu v Sérii A připsal další bod za remízu ve Veroně, se dnes bude muset obejít bez špílmachra Coriniho; nahradit by ho měl Rumun Codrea.

Přestože má Slavia pohárových zkušeností na rozdávání, dnes je podle bookmakerů jednoznačným outsiderem s kursem 7.00 na výhru a 2.63 na neprohru. Věříte domácím, kteří kousali už před týdnem? Pak si vsaďte na Palermo v kursu 1.38. A pokud chytáte Rai Duo a chcete si sledování zápasu zpestřit, můžete si vsadit během utkání live.

Reklama