Hlavní obsah

Slovan přivítá lídra tabulky

Získat lepší pozici pro play off chtějí hráči Slovanu Bratislava. Několikanásobný slovenský mistr dnes ale nebude body získávat lehce; na jeho led totiž míří hráči Nitry, která vede slovenskou hokejovou extraligu.

Článek

Slovan letos zažívá sezonu, na kterou asi nebude vzpomínat v dobrém. Bratislavský klub je po 51 kolech na sedmém místě se 72 body; do konce základní části zbývají tři zápasy a existuje ještě reálná šance, že v tabulce přeskočí Žilinu a zajistí si tak výhodnější postavení pro boje ve vyřazovací části. To by už ale museli bodovat dnes proti svému soupeři, se kterým se letos utkali pětkrát a čtyřikrát odešli poraženi.

Nitře, která velmi pravděpodobně vyhraje základní část, se ale před olympijskou přestávkou na stadionech soupeřů vůbec nevedlo. Zatímco doma jsou téměř k neporažení, venku prohráli pět posledních utkání; naposledy bodovala proti Skalici začátkem ledna.

Přestože se jim proti Nitře letos nedaří, jsou podle expertů ze společnosti Betandwin favoritem hráči Slovanu, na které je kurs 2.02. Myslíte si, že si Nitra nenechá ujít příležitost pokořit bratislavské před jejich publikem? Pak si vsaďte na výhru hostů v kursu 2.80.

Reklama