Hlavní obsah

Jarošík si proti Liverpoolu zřejmě nezahraje

Příliš důvodů k radosti nemá v těchto dnech trenér Birminghamu Steve Bruce. Jeho svěřenci v Premier League stále zůstávají v pásmu sestupu a před dnešním semifinálovým utkáním anglického FA Cupu bude postrádat několik zraněných hráčů.

Článek

Osmnáctý tým nejvyšší anglické soutěže se dnes bude muset obejít bez českého záložníka Jarošíka, chybět budou i David Dunn, Izzet a Sutton a k nim se zřejmě přidají i Emile Heskey a Nicky Butt. "Stěží můžu postavit mužstvo, ale musíme si s tím poradit," prohlásil před důležitým zápasem Bruce, který ke všemu válčí na dvou frontách. "Za každou cenu se musíme udržet v Premier League. FA Cup je ale fantastická soutěž," dodal Bruce.

Radost z náročného programu nemá ani jeho protějšek, Rafael Benitez. Trenér Liverpoolu dal najevu, že anglická Fotbalová asociace by měla před blížím se mistrovstvím světa zvážit termíny zápasů. "Jestliže budou angličtí hráči hrát dvě utkání během tří dnů, budou tím riskovat. Není možné nechat hrát například Gerrarda nebo Carraghera tři dny po posledním zápase," dal najevo nelibost Benitez, který má v týmu ostrovní reprezentanty. Jeho svěřenci o víkendu zvítězili 3:1 na stadionu Newcastlu a kouč Liverpoolu připustil, že by mohl sestavu 3-5-2 postavit i dnes: "Je možné, že nastoupíme se stejným systémem, protože se osvědčil," řekl Benitez.

Problémy Birminghamu jsou jedním z důvodů, proč bookmakeři vypsali na Liverpool kurs 1.55. Myslíte si, že by podceňovaný tým mohl favorita zaskočit? Potom si vsaďte na neprohru domácích s kursem 2.19. A jestli se nemůžete rozhodnout, můžete si počkat do 20.45 a potom si během utkání vsadit live.

Reklama