Hlavní obsah

Real chce konečně tři body

Velké problémy začíná mít znovu slavný Real Madrid. Bílý balet vyhrál jediný zápas z posledních pěti v Primera Division. Nyní ho čekají dva těžké zápasy; proti Barceloně, se kterou hrají příští týden, budou určitě chtít nastoupit psychicky posíleni dnešní výhrou nad La Corunou.

Článek

Pokud ale budou chtít porazit svého dnešního soupeře, budou muset předvést víc, než v předchozích zápasech. Na konci února Real prohrál na Mallorce, pak sice porazil v městském derby Atletico, jenže potom se madridský velkoklub nezmohl na víc než tři remízy v řadě. Zvlášť ta domácí proti podprůměrnému Betisu Sevilla lze určitě považovat za zbytečnou ztrátu bodů, které by jim mohly chybět v boji o příští ročník Ligy mistrů. "Ztratili jsme něco ze své dravosti, ze svého rytmu a schopnosti držet míč," komentoval poslední výpadky madridských záložník Julio Baptista. "Předtím jsme hráli víc jako tým a dokázali si vytvořit víc šancí. To ale nebude trvat věčně," doufá v návrat lepších časů Baptista, který zároveň varoval své spoluhráče, aby nebyli myšlenkami u zápasu s Barcelonou, ale soustředili se na dnešní důležité utkání.

Důležité je ale i pro hosty. La Coruna je momentálně na šestém místě tabulky se ztrátou devíti bodů na druhou Osasunu a zápasem k dobru. Pokud dnes zvítězí, zůstane v kontaktu s čelem ligy a ztrátu na třetí Real sníží na pouhých pět bodů. Navíc se zdá, že po prohře v Barceloně a výpadku se San Sebastianem se dávají znovu dohromady. Minulý víkend si přivezli tři body ze stadionu Getafe a v tomto týdnu si doma poradili s Malagou.

Favoritem zápasu na stadionu San Bernabeu je podle bookmakerů domácí tým, na který vypsali kurs 1.60. Myslíte si, že La Coruna má na to bodovat? Pak si vsaďte jejich neprohru s kursem 2.09. A jestli budete moci zápas sledovat v televizi, můžete si ho zpříjemnit live sázkou.

Reklama