Hlavní obsah

Soutěžící dnes věří Vítkovicím

Souboj dvou utrápených extraligových týmů dnes vzbudil největší zájem mezi účastníky soutěže na Eurotip.cz. Pokud platí, že hlas lidu je hlasem božím, pak se Vítkovice budou těšit z prvního letošního vítězství.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vítkovice na začátku nového ročníku hokejové extraligy prohrály všechny tři svá utkání a stále tak čekají na první bod. Lépe na tom ale není ani Kladno, které je se stejnou bilancí v tabulce výš jen díky lepšímu skóre. Jeden z týmů se dnes dočká; podle většiny sázkařů by to měli být domácí, na které si s kursem 1.70 vsadilo 428 soutěžících. Dalších 149 jich jedničku jistilo remízou a jakýkoliv jiný výsledek tipuje jen 22 lidí.

Jihlava se letos pokouší o návrat do první fotbalové ligy. Začátek sezony se jí sice vydařil, v posledních třech zápasech ale pokaždé tahala za kratší konec a na špičku tabulky už začíná povážlivě ztrácet. Zvrátit to může v dnešním souboji s Bystrcí. Nejhorší tým druhé ligy má bilanci 1-0-5, kterou by si podle názoru účastníků soutěže dnes neměl vylepšit. Naprostá většina sázek šla totiž na vítězství domácích, na které bookmakeři vypsali kurs 1.40; v neprohru nebo dokonce výhru hostů věří jen pět lidí.

Jestliže se v předchozích utkáních našlo pár odvážlivců, kteří tipují vítězství outsidera, v následujícím duelu se nenašel ani jeden. Eisbaren v německé lize zatím jeden zápas vyhrál a jeden prohrál. Fanoušci v Berlíně dnes budou tlačit své hráče k prvnímu domácímu vítězství, ve které věří 471 soutěžících. 71 tipujících se spokojilo s kursem 1.10 na neprohru Eisbarenu a na remízu nebo výhru Iserlohnu si nevsadil nikdo.

Stejně jednoznačně vyznívá souboj ve švýcarské hokejové soutěži Lugano - Langnau. Domácí Lugano v prvním utkání nové sezony přivítá soupeře, se kterým doma prohrál naposledy v roce 2002. I proto zřejmě kurs 1.40 na jedničku nalákal 454 soutěžících, kteří dali důvěru úřadujícímu mistru ligy. Stejně jako v předchozím duelu se našli lidé, kteří vítězství domácího celku jistili remízou, na úspěch outsidera si také nevsadil ani jeden člověk.

Pětici nejtipovanějších zápasů uzavírá souboj slovenské extraligy Košice - Liptovský Mikuláš. Domácí zahájili sezonu cenným vítězstvím na ledě Trenčína a podle bookmakerů jsou dnes v utkání s druhým nejhorším týmem loňského ročníku jasnými favority. Stejného názoru je i 419 soutěžících, kteří si Košice vsadili s kursem 1.40. Zde už se našli odvážlivci, kteří věří hostům: tři lidé zkusili remízu a jeden dokonce vítězství Liptovského Mikuláše s vysokým kursem 5.30.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články