Hlavní obsah

Pokoří Inter Magathovy svěřence?

Dva mistři - italský a německý - změří síly ve druhém utkání Ligy mistrů. Inter Milán hostí na San Siru Bayern Mnichov, který narozdíl od milánského celku odstartoval v elitní evropské soutěži úspěšně.

Článek

Tento víkend se Inter Milán letos poprvé dostal do čela italské Serie A, když si na domácím hřišti poradil s Chievem. V Lize mistrů ale neodstartovali svěřenci Roberta Manciniho vůbec dobře; nedokázali se střelecky prosadit na hřišti Sportingu Lisabon, který poté trestal ojedinělou střelou a připsal si do tabulky první tři body. Postupová politika čtyřčlenných skupin je jasná - Inter dnes potřebuje nutně bodovat, nejlépe naplno. Mužstvu s tím ovšem nepomůžou zraněný Esteban Cambiasso a potrestaný Patrick Vieira, který inkasoval červenou kartu v prvním utkání. Nahradit by ho v sestavě měl Javier Zanetti. Ve víkendovém utkání s Chievem vedli Manciniho svěřenci už 4:0, ale během třinácti minut třikrát inkasovali a strachovali se o výsledek. "Toto se nám nesmí stávat. Šediny ve vlasech mi pak rostou neuvěřitelně rychle," reagoval na poslední zápas s humorem lodivod Interu.

Rovněž Bayern je v čele své ligové soutěže. O víkendu porazil doma Cáchy, když dokázal otočit nepříznivý stav 0:1. Poté si hráči už jen užívali na mnichovském pivním festivalu. Útočník Claudio Pizarro slavil asi příliš, jelikož byl chycen při řízení vozidla pod vlivem alkoholu. To ho ale nevyřadí z dnešní základní sestavy, ve které nastoupí po boku jednoho z dvojice Makay - Podolski. Právě on totiž rozhodl o prvním letošním vítězství v Lize mistrů se Spartakem Moskva, když se zapsal jako první střelec. Trenér Magath jistě nevzpomíná na San Siro v dobrém, právě na tomto stadionu v březnu vyřadili hráči AC jeho tým z Ligy mistrů. "Myslím si, že aktuálně jsme v lepší formě a věřím, že zvítězíme," věří dnes Magath v lepší výsledek.

Souboj dvou velkoklubů nemá jasného favorita. Na domácí Inter si vsadíte s kursem 1.95. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 3.20 a na vítězství hostujícího Bayernu 3.65. Na koho si vsadíte, se ale můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama