Hlavní obsah

Najde Wolfsburg recept na Bayern?

Mnichovský Bayern uspěl v Lize mistrů, když dokázal zvítězit na San Siru s Interem. Dnes hraje opět venku; v rámci šestého kola bundesligy absolvuje zápas ve Wolfsburgu.

Článek

Aktuálně nejhorším celkem bundesligy je právě Wolfsburg. Po pěti kolech má na svém kontě pouhé tři body za tři remízy. Obrana mužstva pracuje velice dobře, když si drží jednu inkasovanou branku na zápas, ale v ofenzívě to je horší. Pouhé dvě vstřelené branky za pět utkání je opravdu málo a s tím může být Wolfsburg těžko jinde než tam kde je. "Naše výkony jsou dobré, bohužel máme i trošku smůlu. Chybí nám pocit z vítězství, ale věřím, že když budeme pokračovat v této hře, tak se nám začne dařit dělat i body," neskládá naděje trenér týmu Klaus Augenthaler, který dříve hrával právě za mnichovský Bayern. Augenthaler dnes bohužel nebude moci spoléhat na útočné duo Boakye - Klimowicz, které je zraněné.

Forma Bayernu v současné době je výborná. Daří se mu v bundeslize, ale i v Lize mistrů. Minulý týden měl sice doma problémy s Cáchy, ale nakonec dokázal utkání zvrátit do vítězného konce. Ve středu se Mahathovým svěřencům podařilo zvítězit s Interem Milán na jeho hřišti a se šesti body je tak Bayern v čele tabulky B Ligy mistrů. "Šťastný budu až vyhrajeme o víkendu ve Wolfsburgu," odmítal potěšení z vítězství v Miláně brankář Bayernu Oliver Kahn. Předpokládá se, že dnes Magath dá opět šanci Podolskému, který v útoku nahradí jednoho z dvojice Makay - Pizarro.

Bayern je sice v Volkswagen aréně hostem, ale i tak je považována za favorita s kursem 1.55. Remízu si můžete u společnosti bwin vsadit za kurs 3.55 a vítězství domácích s kursem 5.75.

Reklama