Hlavní obsah

Fotbalová dvacítka na MS obhajuje stříbro, pokračují GL i extraliga

V plném proudu jsou nejvyšší české soutěže v nejpopulárnějších sportech – fotbale a ledním hokeji. Gambrinus liga i extraliga nabírají na tempu, stejně jako ostatní evropské ligy. Šlágrem týdne jsme vybrali mistrovství světa fotbalistů do 20 let, na němž čeští mladíci obhajují dva roky staré stříbro z Kanady.

Článek

V pondělí si své ligové zápasy dohrávají pražská „S“. Slavia hostí Ostravu, Sparta se představí v Brně. Další góly může přidat Milan Baroš, jehož Galatasaray v turecké lize hraje v Kasimpase.

Dva zápasy má v úterý na programu Ondrášovka Cup. Liberec hostí Zlín, druholigová Dukla Praha pak Plzeň. Sedmým kolem pokračuje hokejová extraliga. Ve španělské fotbalové lize Sevilla přivítá Mallorcu, FC Barcelona vyběhne na hřišti Santanderu.

Ve středu se hrají další zápasy 3. kola Ondrášovka Cupu, 4. kolo má na programu první hokejová liga. Sázet u Tipsportu můžete i na italskou a španělskou fotbalovou ligu, stejně jako na tenisové turnaje v Métách, Soulu, Bukurešti a Taškentu.

V Egyptě startuje MS fotbalistů do 20 let

Ve čtvrtek se fotbalisté Brna pokusí postoupit do 4. kola Ondrášovka Cupu, nastoupí v Karviné. Juventus Turín se v 5. kole italské fotbalové ligy představí v Janově. Úvodním zápasem odstartuje MS fotbalistů do 20 let, kde čeští reprezentanti obhajují stříbrné medaile.

V pátek pokračuje druhá fotbalová liga, osmým kolem pak hokejová extraliga. V předehrávce fotbalové bundesligy Norimberk přivítá Bochum. Stejně jako v předchozích dnech můžete sázet na přípravné zápasy před startem hokejové NHL.

V sobotu pokračuje fotbalová Gambrinus liga, v 9. kole vršovická Bohemka hostí mistrovskou Slavii. Páté kolo čeká hokejové týmy v první lize. V nabídce jsou evropské fotbalové ligy, české volejbalistky se na ME v Polsku utkají se Srbskem.

V neděli se hraje 9. kolo extraligy, stejně jako nejvyšší fotbalová soutěž. V egyptském Port Saídu se česká dvacítka utká s fotbalisty Austrálie.

Reklama