Hlavní obsah

Šlágrem týdne Australian Open, startuje mistrovství Evropy házenkářů

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili úvodní grandslam sezóny Australian Open, které hostí Melbourne. K závěru základní části spěje hokejová extraliga, po zimní pauze se rozbíhají evropské fotbalové ligy. Ve Vídni startuje házenkářské mistrovství Evropy za účasti českých reprezentantů. Čtvrtfinále zimní Tipsport ligy uvidí tuzemští fotbaloví fanoušci.

Foto: Shuji Kajiyama, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na utkání druhé anglické ligy mezi fotbalisty Newcastlu a West Bromwiche Albion. V Německu fotbalisté Rostocku přivítají Bielefeld.

V úterý se hraje 42. kolo hokejové extraligy, vedoucí Plzeň přivítá Vítkovice. Volejbalistky Prostějova v Lize mistryň změří síly s Fenerbahce Istanbul. V utkání 21. kola francouzské ligy fotbalisté St. Etienne přivítají Rennes. Ve Vídni odstartuje mistrovství Evropy házenkářů, čeští reprezentanti změří síly se Španělskem.

Ve středu se hrají čtvrtfinále zimní fotbalové Tipsport ligy, prvoligové celky budou v přípravných zápasech ladit formu na start jarní části ligy. Týmy první hokejové ligy čeká 41. kolo, ve Francii půjdou fanoušci na 12. kolo tamní fotbalové ligy. V evropské lize basketbalistek Šoproň přivítá hráčky ZVVZ USK Praha. Čeští házenkáři se na ME utkají s Francouzi.

Sparta v derby hostí Slavii

I ve čtvrtek můžete u Tipsportu sázet na probíhající tenisové Australian Open, v předehrávce 43. kola extraligy hokejisté Sparty přivítají v pražském derby Slavii. Pokračují i ostatní evropské hokejové ligy.

V pátek jsou na programu zbývající duely 43. kola hokejové extraligy, ve fotbalové přípravě změří fotbalisté Příbrami síly s Pískem a Plzeň s Čáslaví. V předehrávce 19. kola německé ligy fotbalisté Freiburgu přivítají Stuttgart. Boje v základní skupině ME uzavřou čeští házenkáři soubojem s Maďarskem.

V sobotu se opět hraje první hokejová liga, v Praze diváci uvidí semifinále Tipsport ligy. V italské lize fotbalisté trápícího se Juventusu Turín přivítají AS Řím. Ně+kolik zajímavých duelů slibuje 19. kolo německé ligy, v němž například fotbalisté Brém přivítají Bayern Mnichov.

V neděli pokračuje 44. kolem hokejová extraliga, vyvrcholení čeká zimní fotbalovou Tipsport ligu. Itálii čeká šlágr, v milánském derby fotbalisté Interu přivítají konkurenční AC. Fotbalisté Leverkusenu se představí v Hoffenheimu. V Angole stále pokračuje fotbalové mistrovství Afriky.

Reklama