Hlavní obsah

Šlágrem týdne duel Manchesteru United s Liverpoolem, startuje čtvrtfinále hokejového play-off

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili nedělní souboj v Premier League mezi Manchesterem United a Liverpoolem. Odvety mají na programu fotbalové poháry, své čtvrtfinalisty pozná Champions League i Evropská liga. V úterý se rozběhnou čtvrtfinálové série extraligy, hokejový fanoušek si tak přijde na své. O víkendu se jede Argentinská rallye, v Indian Wells pokračuje prestižní tenisový turnaj mužů i žen.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney - ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete vsadit v na dohrávku Gambrinus ligy, v níž fotbalisté Brna hostí ostravský Baník. Fotbalisté Liverpoolu v 30. kole Premier League změří síly s posledním Portsmouthem, Atlético Madrid ve španělské fotbalové soutěži hostí Pamplonu.

V úterý startuje čtvrtfinále hokejové extraligy, do bojů se zapojí nejlepší šestice základní části. Pokračuje i skupina o udržení, boje jsou mimořádně vyrovnané. Mladá Boleslav přivítá Brno, Kladno hostí Karlovy Vary. V anglické fotbalové lize Wigan přivítá Aston Villu, odvetná osmifinále má na programu fotbalová Liga mistrů. Chelsea hraje s Interem Milán, CSKA Moskva se představí v Seville. Vsázet u Tipsportu můžete i na evropské hokejové soutěže.

I ve středu pokračuje v Indian Wells tenisový turnaj série Masters, druhé zápasy čtvrtfinále play-off extraligy uvidí hokejoví fanoušci. Další osmifinálové odvety nabídne fotbalová Champions League. V plném proudu jsou i zámořské soutěže – hokejová NHL a basketbalová NBA.

Ve čtvrtek se rozhodne o čtvrtfinalistech fotbalové Evropské ligy, vyřazovací boje čekají hokejisty ve Švédsku i na Slovensku. Opět si můžete vsadit na probíhající čtvrtfinále hokejového play-off.

Fotbalisté Sparty přivítají Olomouc 

V páteční předehrávce druhé fotbalové ligy Vítkovice přivítají Třinec, pokračují boje o udržení v hokejové extralize. V německé bundeslize fotbalisté Kolína nad Rýnem hostí Mönchengladbach. Ve slovinské Planici startuje mistrovství světa v letech na lyžích, v Cordóbě pak Argentinská rallye.

Šanci přeskočit Teplice v čele Gambrinus ligy mají fotbalisté Sparty, kteří v sobotu přivítají Olomouc. Teplice budou hájit náskok v duelu s Brnem, hraje se celkem šest duelů 20. kola. Další londýnské derby uvidí Premier League, fotbalisté Arsenalu změří síly s West Hamem.

V neděli se hraje jediné utkání Gambrinus ligy, fotbalisté Bohemians 1905 na Strahově přivítají Mladou Boleslav. Opět se bojuje o udržení v hokejové extralize, nejzajímavější akcí dne bude bitva v Premier League mezi Manchesterem United a Liverpoolem. Po týdnu opět soupeř z popředí tabulky čeká na fotbalisty Hamburku, na jejichž stadión přijede Schalke.

Reklama