Hlavní obsah

Šlágrem týdne start hokejového MS, do finiše jde fotbalová liga

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili startující mistrovství světa hokejistů, které bude hostit Německo. Vložené kolo čeká v týdnu fotbalovou Gambrinus ligu, která pílí ke svému rozuzlení. Bojuje se i v dalších evropských ligách, pokračují zámořské ligy NHL a NBA. Další závod MS formule 1 v neděli uvidí fanoušci v Barceloně.

Foto: Johan Engman, ČTK/AP

Jakub Klepiš před Konstantinem Gorovikovem z Ruska.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dva duely anglické Premier League. Fotbalisté Hullu se představí ve Wiganu, Arsenal hraje v Blackburnu. Hokejisté Slovenska v přípravě na mistrovství světa změří síly s Lotyšskem.

V úterý pátým zápasem pokračuje finále play-off volejbalové extraligy, Liberec hostí Kladno. Ve 37. kole nejvyšší skotské soutěže Celtic Glasgow v městském derby přivítá Rangers. Tenisová sezóna pokračuje v Římě, Mnichově, Estorilu a Bělehradě.

Ve středu se hraje 28. kolo Gambrinus ligy, v jehož šlágru fotbalisté Jablonce přivítají v severočeském derby Teplice. U Tipsportu si můžete vsadit i na čtvrté finál házenkářské extraligy, Karviná opět změří síly se Zubřím. Dvě dohrávky 29. kola čekají fotbalovou Premier League, v římském finále Italského poháru se domácí AS utká s Interem Milán.

Ve čtvrtek se čeští hokejisté rozloučí s domácími fanoušky přípravou s Běloruskem, po níž už zamíří na mistrovství světa v Německu. V odvetném finále Nizozemského poháru fotbalisté Feyenoordu Rotterdam nastoupí proti Ajaxu Amsterodam.

Hokejové MS odstartuje duel domácích proti USA

V páteční předehrávce druhé ligy fotbalisté Jihlavy změří síly se Sokolovem, hokejové mistrovství světa zahájí duel domácí reprezentace proti USA, který bude hostit aréna v Gelsenkirchenu. Semifinále čeká Evropskou ligu basketbalistů, v Hamiltonu se jede Rallye Nový Zéland.

V sobotu se hraje předposlední kolo Gambrinus ligy, celky z čela tabulky čekají těžké zápasy. Sparta hraje v Liberci, Ostrava hostí Mladou Boleslav, Jablonec nastoupí na Slavii a Teplice přivítají Olomouc. Hraje se poslední kolo fotbalové bundesligy.

V neděli skončí fotbalová Premier League, v Barceloně se jede další závod mistrovství světa formule 1. Hokejové MS odstartují čeští hokejisté, kteří se v Mannheimu utkají s Francií. Slováky čeká v Kolíně nad Rýnem favorizované Rusko.

Reklama