Hlavní obsah

Šlágrem týdne vyvrcholení MS, hraje se o tuzemský Superpohár

I tento týden jsme šlágrem zvolili fotbalové mistrovství světa, které již pozná svého vítěze a následovníka Itálie. Ve čtvrtek se fotbalisté Sparty a Plzně utkají o tuzemský Superpohár. Od pátku se čeští tenisté ve čtvrtfinále Davis Cupu budou měřit s domácím výběrem Chile. V neděli se jede GP Velké Británie formule 1 v Silverstonu.

Foto: Rogan Ward, Reuters

Ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na startující tenisové turnaje v Budapešti, Bastadu a Newportu, pokračuje cyklistická Tour de France.

V úterý čeká příprava na fotbalové týmy Brna, Liberce a Olomouce. V Kapském městě se hraje úvodní semifinále mistrovství světa mezi fotbalisty Uruguaye a Nizozemska. Odveta 1. předkola Ligy mistrů odehrají celky Birkirkara a Santa Coloma.

Ve středu se hraje druhé semifinále mistrovství světa, vsázet můžete na fotbalové přípravy: Hradec Králové - Hlavice, Žižkov - Příbram, Slovácko - FC Takoradi (Ghana), Jablonec - FC Kodaň, Kunice - Bohemians 1905.

Ve čtvrtek se o fotbalový Superpohár mistrovská Sparta utká s vítězem Ondrášovka Cupu Plzní. Fotbalisté Ostravy změří síly s Banskou Bystricou, Olomouc hraje v Rakousku se Zadarem. Odvety jsou na programu v prvním předkole Evropské ligy.

Tenisté se představí v Chile

V pátek se hraje 12. kolo ruské fotbalové ligy, úvodními dvouhrami odstartují čtvrtfinále tenisového Davis Cupu. Fanoušci rallye budou moci sledovat další díl seriálu MS v Bulharsku.

V sobotu se rozhodne o prvním medailistovi fotbalového mistrovství světa, o bronz se utkají neúspěšní semifinalisté. Atletičtí příznivci budou moci fandit svým oblíbencům na mítinku Diamantové ligy v Gatesheadu.

V neděli vyvrcholí v Johannesburgu finálovým duelem fotbalové MS, závěrečné dvouhry čekají čtvrtfinalisty tenisového Davis Cupu. V Silverstonu se jede GP Velké Británie, desátý závod MS vozů formule 1.

Reklama