Hlavní obsah

Šlágrem týdne duel fotbalistů Sparty v Moskvě, pokračuje Tipsport extraliga

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili zápas fotbalistů Sparty na hřišti CSKA Moskva v Evropské lize. V plném proudu je hokejová extraliga, v ČR pokračuje basketbalové mistrovství světa žen. Golfová sezona pokračuje tradičním Ryder Cupem, v Pardubicích se jede plochodrážní Zlatá přílba. V Anglii se těší na nedělní šlágr Premier League mezi Chelsea a Arsenalem.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Václav Kadlec ze Sparty oslavuje gól proti Palermu

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku první ligy, fotbalisté Teplic hostí dosud neporaženou Olomouc. Osmifinálovou fází pokračuje mistrovství světa v basketbale žen, české reprezentantky v Brně změří síly s Koreou. V Itálii se stále hraje MS ve volejbale mužů.

V úterý se úvodní zaváhání ve skupinové fázi Ligy mistrů pokusí odčinit několik z favoritů, slovenská Žilina se představí na hřišti Spartaku Moskva. V dohrávce hokejové Tipsport extraligy Slavia přivítá Vítkovice.

Tenisová sezona pokračuje v Tokiu, Kuala Lumpuru a Bangkoku. Přípravy na nový ročník NHL absolvují zámořské hokejové celky. Ve středeční předehrávce 12. kola Tipsport extraligy Pardubice hostí hokejisty Zlína, v předehrávce 6. kola Slavia zajíždí do Liberce. Další várkou zápasů pokračuje fotbalová Liga mistrů, zajímavou podívanou slibuje zápas Manchesteru United ve Valencii. V St. Truidenu odstartují svoji cestu v Lize mistryň fotbalistky Sparty.

CSKA Moskva přivítá Spartu

Ve čtvrtek si u Tipsportu můžete vsadit na duel hokejistů Kladna s Karlovými Vary, fotbalisté Sparty zajíždějí v Evropské lize na trávník CSKA Moskva.

V páteční předehrávce 11. kola Gambrinus ligy se pokusí ukončit krizi fotbalisté Slavie, hostí ale ligového lídra z Plzně. V hokejové extralize se hrají zbývající duely šestého kola. V 7. kole německé bundesligy fotbalisté Hannoveru přivítají St. Pauli. V britském Newportu se hraje Ryder Cup, golfový turnaj týmů Evropy a USA.

V sobotu čekají první fotbalovou ligu tři utkání, ve šlágru bundesligy fotbalisté Mohuče přivítají Hoffenheim. V norském Drammenu se v úvodním zápase 2. kola Poháru EHF představí házenkáři Zubří.

I v neděli se v GL hrají tři zápasy, v 7. kole Tipsport extraligy mistrovské Pardubice změří síly s Plzní. V Pardubicích se jede Zlatá přilba, již 62. ročník mezinárodního závodu na ploché dráze. Londýnské derby mezi Chelsea Arsenalem čeká fotbalovou Premier League, v Itálii mistrovský Inter Milán hostí Juventus Turín.

Reklama