Hlavní obsah

Potvrdí Hertha vítězství nad Brémami i v Hoffenheimu?

PRAHA

Další těžké utkání čeká v pátek fotbalisty Herthy Berlín. Tým s českým gólmanem Jaroslavem Drobným se představí na hřišti nováčka z Hoffenheimu, který po skvělém podzimu na jaře i vinou zranění klíčových hráčů už téměř tři měsíce čeká na vítězství. Celek z německého hlavního města by zase rád navázal na výhru z minulého týdne nad Brémami.

Článek

Hertha před zdoláním Brém třikrát v bundeslize prohrála a musela přenechat první místo rozjetému Wolfsburgu. Na „Vlky“ ztrácejí ze čtvrtého místa svěřenci trenéra Favreho pět bodů.

Zdravotní potíže má kanonýr Pantelič, jehož by mohl v útoku nahradit Tunisan Chermiti. V disciplinárním trestu po vyloučení je stále klíčový fotbalista Voronin (který rozhodl o podzimní výhře 1:0 v Berlíně), pro pět žlutých karet nemůže nastoupit Dardai. Po operaci kolene je kapitán Friedrich. K dispozici je naopak už Ebert.

Hoffenheim se po skvělém podzimu, po němž vedl o skóre tabulku před Bayernem Mnichov, propadá v tabulce stále níž. Nyní je osmý a na první Wolfsburg ztrácí 13 bodů. V jarní části dokázal ambiciózní nováček porazit jen Chotěbuz, ale od té doby už téměř tři měsíce (deset zápasů) čeká na vítězství.

Vedle dlouhodobě zraněných Ibiševiče, Jaissleho a Ibertsbergera nemůže trenér Rangnick počítat s Ba, Salihovičem a distancovanými Eduardem, Haasem a Gustavem.

Na vítězství Hoffenheimu si můžete vsadit v kursu 2,45, na výhru Herthy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,63. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama