Hlavní obsah

Zdramatizuje Wigan boj o šampióna Premier League?

V dohrávce 33. kola Premier League mohou fotbalisté Wiganu ještě zdramatizovat boj o mistrovský titul. Aktuálně jedenáctý celek hostí lídra soutěže Manchester United, který má před druhým Liverpoolem tříbodový náskok. Pokud hosté zvítězí, budou krůček od obhajoby. Titul by si mohli svěřenci trenéra Fergusona zajistit už v sobotním utkání proti Arsenalu.

Článek

Finalista Ligy mistrů naposledy v městském derby zdolal City 2:0, posledních pět ligových zápasů vyhrál. Wigan naopak na vítězství čeká od 22. března, kdy zdolal Hull.

Hosté zvažují nasazení obránců Ria Ferdinanda /který může nastoupit ve 400. utkání v Premier League) a Evanse, kteří mají zdravotní potíže. Zranění kolene nepustí do hry domácího útočníka Amra Zakiho, bolavá záda trápí brankáře Kirklanda.

Rada sázkařům:
Wigan na silné týmy neumí zahrát a Manchester United bude pro něj příliš velké sousto. Rozjetí Rudí ďáblové míří za mistrovským hattrickem a body nehodlají ve Wiganu nechat.

Před rokem Manchester ve Wiganu vyhrál 2:0, góly vstřelili Ronaldo z penalty a Giggs. Podzimní duel skončil vítězstvím obhájce titulu, už v první minutě rozhodl Rooney. Manchester zvítězil ve všech osmi utkáních, která v lize nebo poháru proti Wiganu hrál. V sedmi vzájemných ligových zápasech Wigan inkasoval 19 gólů.

Na vítězství Wiganu si můžete vsadit v kursu 8,4, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,5.

Reklama