Hlavní obsah

V Eastbourne se o finále utkají Wozniacká a Wozniaková

Soubojem dvou skorojmenovkyň bude páteční semifinále turnaje v Eastbourne. Šestá nasazená Dánka Caroline Wozniacká změří síly s dánskou tenistkou Aleksandrou Wozniakovou. Ta hned v prvním kole vyřadila vítězku French Open Kuzněcovovou a potvrdila, že před blížícím se Wimbledonem je ve skvělé formě.

Foto: Vincent Kessler, Reuters

Dánská tenistka Caroline Wozniacká

Článek

Osmnáctiletá Wozniacká ve čtvrtfinále porazila Rusku Makarovovou, letos rodačka z Odense zvítězila na turnaji v Ponte Vedra Beach, až ve finále prohrála v Memphisu (s Běloruskou Azarenkovou) a v Charlestonu (s Němkou Lisickou). Naposledy na French Open vypadla ve 3. kole s Rumunkou Cirsteovou.

Rodačka z Montréalu Wozniaková letos nejdále došla v Ponte Vedra Beach, kde až ve finále prohrála právě s Wozniackou. Na Australian Open vypadla v prvním kole, na nedávném French Open se jednadvacetiletá hráčka probojovala do 4. kola. V něm ji vyřadila Američanka Serena Williamsová.

Obě tenistky se utkaly dvakrát, v obou případech uspěla Wozniacká. Loni na Wimbledonu vyhrála jasně 6:1, 6:1, letos ve finále v Ponte Vedra Beach Wozniaková uhrála jen o game víc.

Vítězka se ve finále utká s lepší z dvojice Virginie Razzanová (Francie) - Marion Bartoliová (Itálie).

Na vítězství Wozniacké si můžete vsadit v kursu 1,25, na výhru Wozniakové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,21.

Reklama