Hlavní obsah

Záhlavové-Strýcové může Španělka Suarez-Navarrová oplatit letošní porážku

První zápas na ECM Prague Open třiadvacetiletá Barbora Záhlavová-Strýcová zvládla, vyřadila Slovenku Kučovou. Ve středu ale změří síly s favorizovanou Španělkou Carlou Suarez-Navarrovou, rodačka z Kanárských ostrovů plní roli turnajové čtyřky. České reprezentantce může vrátit letošní porážku z Acapulca.

Foto: Pavel Lebeda/ECM Prague Open

Barbora Záhlavová-Strýcová

Článek

Dvacetiletá Suarez-Navarrová letos postoupila do čtvrtfinále Australian Open, v únoru se musela odhlásit pro zranění pravého lokte z turnaje v Monterrey. V dubnu došla v Marbelle až do finále, o kolo dřív skončila v Barceloně. Ve Wimbledonu vypadla ve třetím kole.

Plzeňská rodačka Záhlavová-Strýcová měla v úvodu sezóny zdravotní problémy, pro zranění nohy se musela odhlásit z turnajů v Pattaye a Bogotě. Do semifinále postoupila v Acapulcu, do čtvrtfinále pak v Monterrey. Od té doby se dál než do druhého neprobojovala.

Obě tenistky se utkaly dvakrát, každá zvítězila jednou. Naposledy se v Acapulcu radovala česká tenistka po setech 6:4 a 7:5.

Vítězka se ve třetím kole utká s lepší z dvojice Švýcarek Vögelová - Bacsinská.

Na vítězství Suarez-Navarrové si můžete vsadit v kursu 1,28, na výhru Záhlavové-Strýcové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,03.

Reklama