Hlavní obsah

Startuje bundesliga, mistrovský Wolfsburg hostí Stuttgart

Zápasem obhájce titulu Wolfsburgu s ambiciózním Stuttgartem zahájí svůj nový roční německá bundesliga. Kádr domácích fotbalistů, které po odchodu trenéra Magatha so Schalke vede Armin Veh, zůstal téměř nezměněn. Ambice VFL jsou tedy opět vysoké. „Chceme být v nejlepší pětici,“ tvrdí před startem soutěže na stránkách televize DSF Veh.

Článek

Vedení překvapivého šampióna se podařilo udržet střelecká esa Grafiteho s Džekem, který si po výjimečné sezóně finančně značně polepšil. V kádru je i český reprezentant Jan Šimůnek. Celek z města automobilů nově vede Veh, který se stal se Stuttgartem německým mistrem před dvěma lety.

Stuttgart získal běloruského špílmachra Alexandra Hleba, který sebral dirigentskou taktovku českému fotbalistovi Janu Šimákovi. Ten nyní zvažuje odchod, zájem má jeho bývalý klub Hannover.

Wolfsburg čekají vedle domácí soutěže i boje v Lize mistrů, tým se tedy před namáhavým podzimem posílil. Mimo jiné přišli Kahlenberg a Obafemi Martins, stejně jako německý mistr Evropy do 21 let Johnson.

Na vítězství Wolfsburgu si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Stuttgartu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama