Hlavní obsah

Chelsea může potvrdit vítězný start v Sunderlandu

Výhrou v poslední minutě odstartovali fotbalisté Chelsea nový ročník Premier League. Tři body proti Hullu jí zařídil svojí druhou trefou v zápase Didier Drogba. V úterý se svěřenci trenéra Carla Ancelottiho představí v Sunderlandu, jenž vyhrál v Boltonu. Ve vzájemných duelech obou celků padá průměrně 3,4 gólu, fanoušci se tak mohou těšit na ofenzivní podívanou.

Článek

Oba celky mají nové trenéry, které může těšit vydařený úvod. Domácího kouče Steva Bruceho můžou těšit výkony posil zálohy Cattermoleho a Cany, po pěti minutách se trefil nový útočník Bent. Sunderland nikdy nevyhrál úvodní dva zápasy Premier League.

Kotník si ale o víkendu poranil domácí záložník Steed Malbranque a jeho start je nejistý. Potíže má i Kieran Richardson, naopak fit by už měl být Andy Reid. Chelsea možná nasadí Juliana Bellettiho a Alexe. Mimo jsou stále Žirkov, Joe Cole a Ferreira.

Oba týmy se utkaly v posledním zápase minulé sezóny, Chelsea zvítězila 3:2. Na podzim si Sunderland odvezl ze Stamford Bridge debakl 0:5. Sunderland v posledních deseti ligových zápasech nedokázala Chelsea porazit, naposledy se mu to podařilo v roce 2001.

Na vítězství Sunderlandu si můžete vsadit v kursu 6, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Reklama