Hlavní obsah

Liverpool chce odčinit prohru na Tottenhamu

S cílem odčinit porážku na Tottenhamu v úvodním kole Premier League jdou do středečního duelu proti Stoke fotbalisté Liverpoolu. Jeden z favoritů soutěže prohrál v Londýně s Kohouty 1:2. Stoke zahájilo ročník vítězstvím 2:0 nad Burnley.

Článek

Stoke na Anfield Road nikdy nedokázalo v lize vyhrát, hřát ho ale může bilance z loňského ročníku. Oba vzájemné zápasy totiž skončily bezgólovou remízou, Liverpool tak ztratil čtyři cenné body v boji o mistrovský titul.

Hosté spoléhají na standardní situace, oba góly v prvním kole padly právě po těchto akcích. S těmi měl problémy Liverpool, vítězný gól Tottenhamu po standardce zaznamenal Bassong.

Pokud Liverpool zvítězí, stane se prvním týmem s 5 000 získanými body v nejvyšší anglické soutěži. Stoke je venku poloviční než na domácím Britannia Stadium. Tam získali 35 bodů z celkových 45.

Domácí nemohou počítat jen se Sidibem, jinak je kádr kompletní. Liverpoolu budou chybět Agger (záda), El Zhar (koleno), Aquilani a Riera (oba kotník). Otázkou zůstává start slovenského stopera Škrtela, který si po střetu se spoluhráčem Carragherem poranil obličej.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 1,25, na výhru Stoke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,9.

Reklama