Hlavní obsah

Liverpool v dohrávce hostí Aston Villu

Soubojem dvou kandidátů na čelní umístění se v pondělí uzavře třetí kolo Premier League. Liverpool na úvod ročníku prohrál na Tottenhamu a pokud chce opět pomýšlet na boje o titul, nesmí proti silné Aston Ville zaváhat. Hřát ho může bilance vzájemných zápasů, posledních šestnáct Reds neprohráli.

Článek

Liverpool špatný start částečně odčinil demolicí Stoke, jemuž nasázel čtyři góly. Ani Aston Villa ovšem neodstartovala sezónu podle svých představ. V prvním kole překvapivě doma podlehla 0:2 Wiganu, v týdnu prohrála v úvodním zápase play-off Evropské ligy na hřišti Rapidu Vídeň 0:1.

Domácí mají potíže se složením stoperské dvojice. Zraněný je Slovák Škrtel, potíže se zády má Agger. Koleno trápí El Zhara a Aurelia, kotník pak Aquilaniho. Aston Villa nemůže počítat s trojicí Downing, Bouma, Luke Young.

V minulé sezóně Liverpool doma svého soupeře deklasoval 5:0 (hattrick vstřelil Gerrard), na podzim se oba celky rozešly po bezgólové remíze. Liverpool naposledy prohrál s Aston Villou v září 2001, od té doby „Villans“ šestnáct zápasů v řadě nedokázali Liverpool porazit.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama