Hlavní obsah

Hokejisté na úvod Českých her hostí Finy

Hokejisté Finska jsou prvním soupeřem domácí reprezentace na Českých hokejových hrách, úvodním podniku série Euro Hockey Tour. V nové karlovarské aréně svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky odstartují olympijskou sezónu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Útočník Jiří Hudler na srazu české hokejové reprezentace

Článek

Ze zdravotních důvodu museli domácí kouči zapomenout na služby Hořavy, Kvapila a Krenželoka. Místo nich jsou v národním celku Lukeš a Vampola.

Spoléhat Růžička bude na Jiřího Hudlera, který podepsal lukrativní smlouvu v KHL a odešel tak z loňského šampióna NHL Detroitu. Zajímavým tahem je povolání Pavla Brendla, ofenzivního specialisty.

V brance bude ve čtvrtek domácí Mensator, v sobotu proti Švédsku  by měl chytat vítkovický mladíček Jakub Štěpánek. Výkony gólmanů by mohly být klíčem k ukončení nepříznivé série. Česká reprezentace totiž čeká na vítězství v sérii Euro Hockey Tour již přes šest let.

Finové přivezli na západ Čech nezkušený tým s mnoha nováčky.

Na vítězství českých hokejistů si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Finska vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,1. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,5.

Reklama