Hlavní obsah

Karlovy Vary odstartují cestu za obhajobou na Kladně

Po letní přestávce se opět rozbíhá nejvyšší soutěž hokejistů. Mistrovské Karlovy Vary se po historickém úspěchu představí na Kladně. To značně obměnilo defenzívu, stejně jsou na tom ovšem Západočeši. Kariéru ukončil Josef Řezníček, další zkušení beci tým opustili.

Článek

Kladnu se v minulém ročníku nedařilo, Středočeši hráli skupinu o udržení a skončili až dvanáctí. Nedávno ale získali posilu pro svojí defenzívu, kterou vyztuží veterán František Kaberle. Posilou by měl být i subtilní bek Toman. Krátkodobě Kladnu před odchodem do Švédska pomůžou Tenkrát a Majeský.

Karlovy Vary jsou v zápase favoritem, nasadit nemůžou útočníka Hluchého, jehož trápí zraněné koleno. Kariéru ukončil nejzkušenější extraligový borec Řezníček, obranu oslabí i odchody dalších zkušených hokejistů – Jiřího Hanzlíka, Dubna a Mudrocha. Největší posilou je ex-liberecký Pletka.

V minulé sezóně byly vzájemné zápasy dramatické, úspěšnější byly Karlovy Vary.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 2,35, na vítězství Karlových Varů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Reklama