Hlavní obsah

Bayern chce zlepšení potvrdit proti Norimberku

Kvalitní výkony i zlepšené výsledky v posledních zápasech chtějí potvrdit fotbalisté Bayernu. Mnichovský velkoklub v sobotním duelu 6. kola bundesligy hostí Norimberk, který v případě vítězství svého soupeře v tabulce bodově dotáhne.

Foto: Michael Dalder, Reuters

Arjen Robben oslavuje své góly za Bayern Mnichov

Článek

Bayern zahájil sezónu velice špatně, ale svoji pozici kouč Van Gaal udržel. Klub získal z Realu Madrid hvězdného Nizozemce Robbena a ten společně s Francouzem Ribérym trápí soupeře. Mistrovský Wolfsburg si z Allianz Arény odvezl debakl 0:3, naposledy Bayern vyhrál vysoko 5:1 v Dortmundu.

Norimberk před týdnem porazil Mönchengladbach a poprvé v sezóně se tak mohl radovat z tříbodového zisku. V sobotu je čeká těžký úkol, na Bayernu nedokázali v posledních 11 zápasech zvítězit. Naposledy se radovali v březnu 1992, k výhře 3:1 dvěma góly pomohl Zarate.

Nyní je ale tradiční klub s 6 procenty nejméně úspěšným zakončovatelem svých šancí, Bayern naopak s 21 procenty tuto statistiku vede.

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 1,21, na výhru Norimberku vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 10. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,4.

Reklama