Hlavní obsah

Favorit první ligy Chomutov přivítá Benátky

Bez potíží vstoupil do nové sezóny jeden z favoritů první hokejové ligy Chomutov. Posílení Severočeši vyhráli oba úvodní zápasy a společně s dalšími třemi celky jsou na čele tabulky. V sobotu Chomutov přivítá Benátky nad Jizerou, které jsou zatím rovněž neporažené.

Foto: Vladimír Borgula

Radost hokejistů Chomutova

Článek

Chomutov odstartoval sezónu vítězstvím 4:2 nad Hradcem Králové, dvakrát se trefil Radek Duda. Ve středu Severočeši uspěli v Šumperku, kde jim výhru 2:1 zařídily góly Pulpána a Skořepy.

Benátky naposledy zdolaly ex-extraligové Znojmo 3:2 po samostatných nájezdech, rozhodující proměnil Vantuch. Ten se trefil i v základní hrací době. Předtím si Benátky odvezly vysoké vítězství 6:2 z Chrudimi.

V minulé sezóně se oba týmy utkaly čtyřikrát, jedinkrát se radovali hokejisté Benátek. Zbývající tři vítězství Chomutova byly výrazné. Doma Severočeši uspěli 6:2 a 6:1, v Benátkách dokonce vyhráli 8:1.

Na vítězství Chomutova si můžete vsadit v kursu 1,33, na výhru Benátek vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,7.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články