Hlavní obsah

Plzeň se v poháru představí na Dukle

O den dříve než většina ostatních klubů odehrají zápas 3. kola Ondrášovka Cupu fotbalisté pražské Dukly a Plzně. Druholigoví domácí by rádi připravili další překvapení na úkor prvoligového celku, Západočechy ale povzbudila šťastná víkendová výhra nad Mladou Boleslaví.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jan Lecjaks z Plzně se raduje z branky.

Článek

Dukla v minulém kole poháru porazila Králův Dvůr, když lépe zvládla pokutové kopy. Před nimi diváci gól neviděli. V tabulce druhé ligy je Dukla devátá s deseti body. Naposledy svěřenci trenéra Güntera Bittengela prohráli 0:1 v Opavě, jediný gól vstřelil v 76. minutě Halaška.

„Stále platí, co jsme zdůraznili před sezónou. Chceme uspět na obou frontách, to znamená jak v druholigové soutěži, tak v Ondrášovka Cupu. Samozřejmě nás čeká nyní nejobtížnější soupeř, prvoligová Viktorie Plzeň. Ale do utkání jdeme s maximálním odhodláním uspět a postoupit v pohárové soutěži dále“, říká na klubových stránkách Bittengel.

Plzeň ve druhém kole vyhrála ve Vlašimi 3:1, o víkendu pak šťastně zvítězila nad Mladou Boleslaví. Rozhodnutí padlo až v nastavení, vlastní gól si nešťastně vstřelil Rolko. Skóre otevřel z penalty domácí Horváth, ještě do přestávky pohotovým volejem vyrovnal Kulič.

Na vítězství Dukly si můžete vsadit v kursu 3,84, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,88. Pokud očekáváte remízu po devadesáti minutách, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama