Hlavní obsah

Radwaňská se po finále v Pekingu představí v Linci

V Pekingu útok na titul Agnieszce Radwaňské nevyšel, ve finále prohrála s Ruskou Kuzněcovovou. Další šanci má mladá polská tenistka v rakouském Linci, kde je nasazenou dvojkou. Ve středečním duelu prvního kola změří síly s Rumunkou Monikou Niculescuovou, která je v žebříčku WTA na 78. místě.

Článek

Dvacetiletá Radwaňská letos často postoupila do čtvrtfinále - podařilo se jí to v Sydney, Paříži, Indian Wells, Stuttgartu, Římě a Eastbourne. Stejně tak mezi nejlepších osm prošla ve Wimbledonu a Los Angeles. V Tokiu prohrála semifinále s pozdější vítězkou Šarapovovou, o finálové prohře v Pekingu byla řeč.

Rodačka ze Slatiny Niculescuová letos postoupila do druhého kola Australian Open, po dubnových problémech s pravým předloktím postoupila do čtvrtfinále ve Štrasburku. Čeští fanoušci mohli dvaadvacetiletou hráčku vidět na červencovém pražském turnaji.

Obě tenistky se ještě neutkaly. Vítězka námi vybraného zápasu v dalším kole narazí na lepší z dvojice Barroisová (Německo) – Cornetová (Francie).

Na vítězství Radwaňské si můžete vsadit v kursu 1,17, na výhru Niculescuové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,9.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.