Hlavní obsah

Manchester City může snížit náskok městského rivala

Snížit náskok vedoucího Manchesteru United může v nedělním utkání Premier League druhý celek z Manchesteru – City. To se představí ve Wiganu a mohou poskočit i na třetí příčku před Tottenham. Musejí ale na DW Stadium, kde se jim nedaří, zvítězit alespoň o dva góly.

Foto: David Moir, Reuters

Manchesteru City se ve Wiganu nedaří.

Článek

Wigan naposledy prohrál v Hullu 1:2, předtím doma překvapivě porazil 3:1 Chelsea. Na silného soupeře tak umí zahrát. Navíc doma vyhrál poslední dva zápasy. Proti Manchesteru City vyhrál Wigan od postupu do PL tři ze čtyř domácích zápasů. Před rokem mu vítězství 2:1 zajistila proměněná penalta Zakiho ze 34. minuty.

Manchester City v minulém kole remizoval na Aston Ville 1:1, předtím zdolal 3:1 West Ham. Otázkou ale zůstává nasazení opor defenzívy Kolo Tourého a Lescotta. Třísla trápí Bellamyho, kotníky si léčí de Jong a Kompany. Jistě nenastoupí hvězdný Robinho a Onuoha.

Po přestěhování Wiganu ze Springfield Parku nedokázali na novém stadiónu fotbalisté Manchesteru City zvítězit. Sedmý pokus je čeká v neděli. Zatímco v úvodních čtyřech zápasech sezóny obrana ambiciózního celku neinkasovala, v posledních pěti duelech uspěli soupeři „Citizens“ devětkrát.

Na vítězství Wiganu si můžete vsadit v kursu 4,18, na výhru Manchesteru City vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,73. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama