Hlavní obsah

Hokejisté Vítkovic hájí extraligové vedení v Kladně

Hned šest týmů se v úterním 18. kole hokejové extraligy pokusí probojovat do čela soutěže. Vedoucí Vítkovice budou svoji pozici hájit v Kladně, kterému se v poslední době nedaří. Na domácím stadiónu jsou ale svěřenci trenéra Müllera solidní, získali tam 75 procent svých bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Brankář hokejistů Kladna Miroslav Kopřiva

Článek

Středočeši prohráli tři z posledních čtyřech zápasů, doma porazili České Budějovice, předtím nedali gól Plzni. Doma se jim ale celkem daří, z 20 bodů jich na domácím stadiónu získali patnáct. Zraněný je stála Martin Procházka, hrát by měl Toman.

Vítkovice v neděli vedly nad Třincem, Oceláři si ale z Ostravy odvezli vítězství po samostatných nájezdech. Trestná střílení rozhodla také o porážce Vítkovic v Plzni. Náskok svěřenců trenéra Hadamczika se tak rozplynul, v posledních sedmi zápasech jen jednou naplno bodovali. Zraněni jsou Krenželok, Strapáč, Svačina, Sičák a Barinka.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 2,42, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kure 4,1.

Reklama