Hlavní obsah

Manchester City si zoufá, po exhibici proti Arsenalu jej čeká strašák Chelsea

Černý křížek v kalendáři musejí mít fotbalisté Manchesteru City u sobotního data. V Premier League totiž přivítají Chelsea, na kterou se jim vůbec nedaří. Londýňané vyhráli proti Citizens osm zápasů v řadě, ve 12 ze 14 vzájemných duelů neinkasovali. Navíc budou chtít odčinit překvapivé vyřazení z Carling Cupu v Blackburnu.

Článek

Manchester City si v poháru bez problémů poradil s mladým týmem Arsenalu, který zdolal 3:0. Góly stříleli Tevéz, Wright-Phillips a Slovák Weiss. V lize je ale ambiciózní celek až sedmý, má ale jeden zápas k dobru. Naposledy v Premier League svěřenci trenéra Hughese jen remizovali s Hullem 1:1, což byl sedmý nerozhodný výsledek v řadě. Na Chelsea ztrácejí propastných čtrnáct bodů.

Chelsea v Blackburnu prohrávala, dokázala skóre otočit. Nakonec ji ale až v poslední minutě prodloužení zachraňoval vyrovnávací gól Ferreiry na 3:3. V následných pokutových kopech se ovšem blýskl domácí gólman Robinson. Rozhodující penaltu neproměnil Kakuta, který se do povědomí zapsal svým kontroverzním přestupem z Lensu, za nějž byla Chelsea potrestána zákazem přestupů.

V domácí soutěži ale Chelsea září, naposledy srazila domácí Arsenal 3:0. Před druhým Manchesterem United mají svěřenci kouče Ancelottiho pětibodový náskok. Zraněný je nově Kalou, na marodce jsou už Alex a Bosingwa.

Květnový zápas na Chelsea vyhráli domácí díky gólu Essiena, před rokem si Londýňané z Manchesteru odvezli výhru 3:1.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 3,67, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama