Hlavní obsah

Rochester hodlá v souboji divizních lídrů oplatit Hershey nedávný debakl

Řežbou dvou špičkových týmů AHL bude páteční duel mezi Rochesterem a Hershey. Domácí jsou v čele Severní divize a mohou se posunout do čela hodnocení Západní konference, Hershey zase vévodí Východní divizi. Oběma celkům se v poslední době příliš nedaří, z posledních deseti utkání vyhráli jen polovinu. Minulou sobotu si Rochester odvezl z Hershey debakl 2:6.

Článek

Rochester v úterý porazil Syracuse 5:3, tři góly vstřelil až v poslední třetině. Týmovou produktivitu vede Jamie Johnson s 25 body (10+15). Mezi brankářskou trojicí je strakonický rodák Alexander Salák, mezi farmou a prvním týmem Floridy pendluje Michal Řepík.

Hershey nastřílelo nejvíce gólů v soutěži, celkem se radovalo už 103x. Nejproduktivnějším hokejistou je Andrew Gordon s 31 body. Patnáct nastřílených gólů je nejlepší výkon v AHL.

Minulou sobotu Hershey rozstřílelo Rochester 6:2, rozhodnuto bylo už po první třetině. Hosté sice vedli po gólu Sweetlanda, domácí ještě do přestávky otočili skóre dvěma góly Aucoina, jednou se prosadili Gordon a Beagle. Po sobotním duelu se oba sokové přesunou do Hershey k dalšímu vzájemnému duelu.

Na vítězství Rochesteru si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Hershey vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama