Hlavní obsah

Hamburk v severoněmecké bitvě o čtvrté místo hostí Brémy

Jistým podzimním mistrem bundesligy jsou fotbalisté Leverkusenu, snížit jejich náskok mohou další aspiranti na titul Hamburk a Brémy. Severoněmecké celky čeká nedělní vzájemný souboj, jehož vítěz poskočí na čtvrté místo a bude na Bayer ztrácet čtyři body.

Článek

Hamburk si před týdnem odvezl vysokou výhru 4:0 z Norimberku, předtím doma hrál bez branek s Hoffenheimem. Hamburk je nejlepším celkem bundesligy v prvním poločase, ani jednou nešel do kabiny za nepříznivého stavu.

Brémy v minulém kole doma prohrály se Schalke 0:2 a přišly tak o 23-ti zápasovou sérii neporazitelnosti. Předtím si poradily stejným skóre se zoufalou Herthou Berlín. Na nedělní duel se těší kanonýr Werderu Pizzaro, který Hamburku vstřelil už 11 gólů (dva v dresu Brém).

V minulé sezóně Hamburk doma porazil Brémy 2:1, jarní odveta skončila výhrou Werderu 2:0. Výjimečně vyrovnaná je i historická bilance. Z 90 zápasů 28x vyhrál Hamburk, 30x Brémy při skóre 135:132.

Na vítězství Hamburku si můžete vsadit v kursu 2,4, na výhru Brém vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,95.

Reklama