Hlavní obsah

Chelsea může jít do trháku, Kladiváři ale chtějí zabránit svému pádu na dno

Zaváhání svých pronásledovatelů chtějí v neděli využít fotbalisté Chelsea. Lídr Premier League hraje v londýnském derby na West Hamu a pokud zvítězí, bude mít před druhým Manchesterem United výrazný šestibodový náskok. Kladiváře by ale porážka srazila na poslední místo tabulky, což nechtějí svěřenci trenéra Zoly připustit.

Článek

West Ham jako většinou bojuje o záchranu, letos je jeho situace složitá. Po překvapivém vítězství Portsmouthu nad Liverpoolem Kladiváře jakákoliv porážka posune na poslední místo. Portsmouth by totiž měl při stejném počtu bodů lepší skóre. Po svalových problémech se do sestavy vracejí Upson a Jimenez. Mimořádný zápas čeká domácího trenér Zolu, který je jednou z legend Chelsea. Tam jej v roce prodal z Parmy její tehdejší trenér Ancelotti.

Italský stratég je nyní na lavičce Chelsea. Ta před týdnem remizovala s Evertonem 3:3, ve středu pak porazila Portsmouth 2:1. Ancelottiho svěřenci jsou s Arsenalem nejlépe střílejícím týmem soutěže, v 17 zápasech skórovali už 42x. Po zranění zad by měl hrát kanonýr Drogba, který v lize nastřílel už 13 gólů. Za Alexe a Deca by měli nastoupit Carvalho a Joe Cole.

V minulé sezóně West Ham uhrál na Chelsea remízu 1:1, jarní odveta skončil vítězstvím Chelsea 1:0. Z Upton Parku si Chelsea v dubnu odvezla tři body počtvrté v řadě.

Na vítězství West Hamu si můžete vsadit v kursu 6,5, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,4. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama