Hlavní obsah

Stoke se chce konečně trefit, proti Fulhamu hodlá ukončit sérii proher

Nejméně produktivní ofenzívu Premier League mají fotbalisté Stoke. Svěřenci trenéra Pulise v pěti z posledních šesti zápasů neskórovali, celkem se v devatenácti zápasech radovali jen patnáctkrát. V úterý změří síly s Fulhamem, který od března 1993 nedokázali doma porazit. Chtějí zároveň ukončit sérii šesti utkání bez vítězství.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Domácí doufají, že se do pořádku po zranění prstu dá gólman Sörensen. Do sestavy by se měl vrátit Abdoulaye Faye, stejně jako po jednozápasovém trestu Ryan Shawcross. Přelom roku nepatří k týmovým oblíbeným měsícům, pouze jediný zápas (loni 31. ledna proti Manchesteru City) dokázalo Stoke vyhrát.

Problémy s kolenem má obránce Fulhamu Hangeland, mohl by ale nastoupit. Jistě hrát nebudou Davies, Kamara a Pantsil. Fulham byl naposledy blízko k úspěchu na Chelsea, lídr tabulky ale otočil skóre na 2:1. Předtím svěřenci trenéra Hodgsona sebrali bod Tottenhamu a dokonce porazili Manchester United. Venku se jim ale letos nedaří.

Letos v dubnu Fulham porazil Stoke 1:0, jediný gól vstřelil ve 29. minutě Nevland.

Na vítězství Stoke si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru Fulhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,55. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama